Horoscop  7 Septembrie 2019 Sep07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Septembrie 2019

Horoscop 7 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o sumă de bani.Horoscop 7 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem multă bunăvoinţă, dăm dovadă şi de generozitate şi nu se poate să nu obţinem ce ne dorim.Vibraţia zilei este 7 şi o să intuim ce e bine să spunem şi să facem.Ce se întâmplă cu fiecare zodie:


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC – Vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care o să staţi la masă, la o petrecere, poate e o ceremonie în toată regulă, dar se poate să fie un party în familie. Poate plecaţi sau sunteţi deja în altă parte a ţării, să fiţi martori la cununia, sau la botezul unor prieteni, sau rude, dacă nu cumva o să treceţi în revistă câteva momente festive.
HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 TAUR – Se poate să le-mpliniți o dorinţă copiilor care vor în parcul de distracţii sau să mai facă o baie în mare. E posibil să-i organizaţi cuiva la care ţineţi un party- surprize, pentru că o să vă fie la-ndemână, fără să vă daţi prea mult pesate cap.


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI – Se poate să plecaţi din localitate să-i faceţi o surpriză unui prieten care v-a tot rugat să vă revedeţi şi aţi fost ocupaţi. O să-ntâlniţi pe cineva care vă admiră, se vede împreună cu voi într-o relaţie şi o să puteţi încerca, să vedeţi cum arată traiul în doi – ştiţi că e an bun de mariaj.
HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 RAC – Poate va surâde ideea unei şcoli pe care s-o urmaţi ca să cultivaţi un hobby, să aveţi o meserie care să vă placă mult. Se poate să fiţi invitaţi de onoare pe la vreo gală, să ţineţi şi vreun speech şi să vă treziţi şi cu vreun titlu c-aţi dovedit nişte calităţi, c-aţi atins o performanţă.


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 LEU – E o răscolire sufletească, vă sună sau chiar vine cineva care visează la o relaţie care v-ar întregi, v-ar completa frumos. Poate strângeţi bani, puneţi mâna de la mâna să le luaţi unor proaspeţi căsătoriţi un cadou sau să le viraţi în cont o sumă cu care să-nceapă viaţa de cuplu şi vă duceţi şi la petrecere.
HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ – O să vă scoată cineva la un tete a tete să ia pulsul relaţiei pentru că are nevoie de confirmări, certitudini. E animaţie la voi, program încărcat, lumea vă căută şi o să vă bucuraţi de atenţie în mediul în care veţi ajunge şi o să vă priască atmosfera.


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA – E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva la o petrecere şi să vă implicaţi într-o relaţie care să vă completeze frumos. Viaţa voastră se poate rescrie frumos şi să pornioți cu dreptul într-o relaţie care o să vă aducă fericirea, pe care o căutaţi dintotdeauna.
HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION – O reuşită – poate fi un premiu sau o să intrați într-un cerc de elită şi va fi un salt pe scenă socială. E o nevoie de a relaţiona cu oameni care să pun a umărul la un proiect de timp liber, poate-i ajutaţi pe nişte oameni care nu se descurcă prea bine într-o situaţie anume.


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – Un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte o să vă încurajeze să continuatier relaţia c-aveţi multe în comun cu persoana respectivă. E posibil să luaţi nistre bani despre care habar n-aveaţi şi să aveţi cu ce să prelungiţi un sejur la mare, la munte, sau să plecaţi în plimbare, într-o drumeție.
HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN – La voi un dus-întors prin împrejurimi ca să revedeţi o persoană dragă ar fi o gură de oxigen, îţi umple golul din suflet. Se poate să vă faceţi timp şi pentru treburile gospodăreşti, dar să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu familia cu prietenii, să mai uitaţi de griji şi de obligaţii de tot felul.


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – Se poate să primiţi un cadou într-un context anume şi să daţi o mică petrecere, drept răspuns. O să tot primiți invitaţii pe la diverse sindrofii şi o să vă faceţi prieteni sau doar relaţii, dar care or să vă prindă bine dac-o să aveţi de dus nişte demersuri la bunsfarsit.
HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI – Se pare că sunt mai multe persoane care vă curtează şi o să luați pulsul sentimentelor să ştiţi în ce direcţii se-ndreaptă sentimentele. Se-anunţă evenimente mondene la care o să vreţi să fiţi şi voi în cărţi, să vedeţi ce se mai întâmplă în societate şi cam pe unde vă situaţi ca poziţie.