Horoscop 7 Noiembrie 2016 Nov07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Noiembrie 2016

Horoscop 7 noiembrie 2016. Sagetatorii ar trebui sa se ocupe de sanatate, iar Gemenii isi fac planuri pentru Revelion.Rezolvari azi! O sa putem definitiva acele situatii care ne-au dat serios de furca si o sa stim ce avem de facut de-aici inainte ca sa evitam situatiile complicate, sa ne putem trai viata din plin.Vibratia zilei este 7, o sa putem cantari ca lumea o situatie!

Horoscop 2016 BERBEC – O sansa de bani de la serviciu sau partenerul de viata aduce un supliment salarial care va acoperi buna parte din cheltuieli.
Horoscop 2016 TAUR – O sa puteti regla o relatie de cuplu care a traversat o perioada de incertitudini si o sa va mearga mult mai bine de-acum in colo.

Horoscop 2016 GEMENI – Se mai schimba cate ceva – in bine – in relatia sentimentala si o sa va faceti planuri pentru evenimentele acestui sfarsit de an.
Horoscop 2016 RAC – E posibil sa va gasiti de lucru in particular si sa fie spre folosul familiei, al copiilor in mod special.

Horoscop 2016 LEU – E momentul vostru, in care va puteti cere drepturile si sa rezolvati o problema financiara, sa scapati de grija ratelor.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate organizati o iesire la sfarsit de saptamana ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau o fi vreun team-building.

Horoscop 2016 BALANTA – Or sa revina prieteni mai vechi care vor sa petreceti un timp impreuna ca pe vremuri, sa va hraniti si sufleteste.
Horoscop 2016 SCORPION – Se observa rezultate bune la scoala, la teste, e o perioada in care asimilati perfect materia de studiu.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate ati vrut mai demult sa ajungeti la medic pentru un consult, dar abia acum oti fi facut rost de bani si chiar ar fi bine sa va duceti.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Or sa va coopteze membrii unei fundatii sa luptati pentru cauza lor si sa va puneti experienta in sprijinul ideii pentru care militeaza.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate organizati inca de pe-acum o plecare in excursie la sfarsit de saptamana si o sa fie un bun stimulent ca sa dati randament ca lumea la serviciu.
Horoscop 2016 PESTI – Relatia sentimentala o sa fie mai intensa si-o sa puteti depasi orice obstacol, oricat ar fi de greu, c-aveti incredere in partener.
Horoscop Azi 7 Noiembrie 2016