Horoscop 7 Martie 2019 Mar07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Martie 2019

Horoscop 7 martie 2019. Cine se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie.Horoscop 7 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Începem lucruri noi, o viaţă nouă, o virăm spre altă meserie, ne hotărâm să ne-aşezăm la casa noastră, e un moment decisiv.Vibraţia zilei este 7 şi o să ţinem cont de ce-şi doresc şi cei din jurul nostru.


BERBEC – Poate-o să vă-ngrijiți mai mult de sănătate că s-aveţi spor la treabă şi să faceţi fața tuturor provocărilor. Întrevedere cu cineva care vrea să vă asociaţi în vederea unui parteneriat de afaceri şi care să vă aducă venituri avantajoase.
TAUR – Reapare cineva care n-a renunţat la ideea de a forma un cuplu şi se poate să vă şi convingă. Apar situaţii neprevăzute, lucruri pe care vi le-aţi dorit de un car de ani se-ntâmplă, dar şi ceva care să nu vă treacă prin minte poate să apară din clipă-n clipă.


GEMENI – Poate vă treziţi cu o cerere în căsătorie, dacă nu cumva de la voi o să pornească cererea, pentru că e an bun de mariaj. Se poate regla o situaţie contractuală şi să vă treziţi cu noi atribuţiuni, dar şi cu bani pe măsură, numai că n-o să staţi prea bine la capitolul timp liber.
RAC – Poate veţi deveni un pic mai toleranţi cu fiinţa iubită, atmosfera din relaţia de cuplu devine oricum mai caldă, vă armonizaţi. E posibil să vă invite cineva în străinătate sau prin ţară pe undeva, poate-ati câştigat o bursă, vă duceţi într-un city break, poate fi o mare surpriză.


LEU – Se rezolvă o problemă de sănătate şi poate le veţi fi de ajutor cumva şi celor din familie – îi duceţi la doctor, le luaţi medicamentele. Se pare c-o să obţineţi banii de care-aveati nevoie şi o să vă luaţi ce v-aţi propus anul trecut şi-o să scăpaţi de nişte greutăţi financiare – poate returnaţi o datorie.
FECIOARĂ – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă trezească un declic sufletesc, iar unii dintre voi să vă gândiţi la căsătorie. Semnaţi contracte, poate câştigaţi un proces, recuperaţi bani, bunuri, pot fi mai multe lucruri care să vă ia prin surprindere, totul e să fiţi pe fază.


BALANŢA – Poate luaţi nişte lucruri pentru casa, ori vă mutaţi după ce-aţi terminat reparaţii, zugrăvit, mobilat interiorul. O reuşită la serviciu, poate vin banii aceia pe care trebuia să-i primiţi mai demult ai şi-şi mai respectă vreo promisiune şefii, după îndelungi aşteptări.
SCORPION – Se poate să aflaţi că se va naşte un copil în familia voastră şi o să începeţi pregătirile, vă interesaţi de ce e nevoie, cum puteţi fi de folos. Poate v-apucaţi de o activitate care să scoată la iveală vreun talent ascuns şi să vă faceţi cunoscuţi, să vă alăturaţi unui grup elitist.


SĂGETĂTOR – Poate-ati găsit o mobilă ieftină sau în rate, exact aşa cum aţi visat şi o s-o comandaţi, ca să nu rataţi ocazia. E cineva care insistă să vă mutaţi împreună şi se pare că şi voi vă doriţi acest lucru, de unde până mai ieri, anul trecut nici gând n-aveaţi.
CAPRICORN – O să luaţi un examen, puteţi reactualiza şi nişte acte şi să bifaţi câteva seccese, în lanţ. Voi ar trebui să staţi mai bine la capitolul comunicare şi să vă faceţi înţeleşi, c-aveţi nevoie de cineva cu care să faceţi echipa, să nu va mai simţiţi singuri.


VĂRSĂTOR – E posibil să primiţi nişte bani din urmă şi eventual să vi se dea şi ceva în plus la salariu şi dintr-o dată s-aveţi mai mulţi bani. Poate faceţi o alegere înţeleaptă la serviciu, acceptaţi o funcţie, sau luaţi un proiect care-o să vă propulseze în cariera – şi să fie momentul vostru de glorie.
PEŞTI – Cineva care vrea să fiţi împreună va căuta şi poate o să fiţi de acord să rămâneţi în relaţie, şi s-aveţi copii. O reuşită, poate chiar mai multe, vă parvin nişte răspunsuri la întrebările puse mai demult unor autorităţi şi se definitivează o situaţie.