Horoscop 7 Mai 2024 May06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Mai 2024

Horoscop 7 mai 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie e posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor.Horoscop 7 mai, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprizele se țin lanț, mai avem multe de oferit și de primit și o să fie o bucurie continuă.Vibrația zilei este 7 și să facem acel gest de omenie care ne-ar lumina sufletul.


Horoscop 7 mai 2024 – Berbec – E un reviriment la voi, poate ați înregistrat câteva succese și ați căpătat mai multă încredere în voi, că ați dovedit că sunteți mai buni decât ceilalți.
Horoscop 7 mai 2024 – Taur – Se poate să fiți invitați de onoare undeva, dacă nu vă serbați și chemați niște prieteni pe la voi, fie de zi aniversară, fie că e Săptămâna Luminată și este sărbătoare.


Horoscop 7 mai 2024 – Gemeni – Un răspuns afectiv din partea cuiva care v-a simțit lipsa și vrea să petreceți mai mult de o zi împreună și dacă simțiți la fel o să vă găsiți timp și mâine și în weekend.
Horoscop 7 mai 2024 – Rac – Se poate să vi se mulțumească într-un cadru public pentru ce ați muncit în ultima vreme și o să urmeze o promovare că sunteți de ceva vreme în vizorul șefilor.


Horoscop 7 mai 2024 – Leu – Vă bucurați de o invitație la cineva care vă așteaptă mai de mult și aceste sărbători sunt ocazia ideală să vă vedeți, să puteți consolida o relație.
Horoscop 7 mai 2024 – Fecioară – Puteți pleca și de acasă, dar la fel de bine îi puteți invita pe câțiva dintre prieteni și să petreceți toată ziua împreună, să povestiți ce ați mai făcut.


Horoscop 7 mai 2024 – Balanță – E posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor voastre și să fiți și voi în sfârșit fericiți, poate ați dat dovadă de mai multă înțelegere, blândețe.
Horoscop 7 mai 2024 – Scorpion – Vi se împlinește și vouă o dorință de a fi cu cineva și viața voastră o să capete culoare, o să aveți familia voastră, o să vă bucurați de copii.


Horoscop 7 mai 2024 – Săgetător – O să ieșiți la plimbare, distracție, le-ați fi promis unor prieteni că faceți mișcare împreună, ori vă duceți la un spectacol, la un concert ori la un party.
Horoscop 7 mai 2024 – Capricorn – Se poate să vină cineva de departe special pentru voi și să vă faceți program comun pentru mai mult de o zi, că poate o găzduiți pe această persoană.


Horoscop 7 mai 2024 – Vărsător – Poate dați o petrecere pentru cei mici, mai vin și părinții lor și o să vă prindă bine să mai socializați un pic și să le faceți surprize copiilor.
Horoscop 7 mai 2024 – Pești – Poate dați o fugă la malul mării și vă întoarceți duminică seara, dacă aveți posibilitatea asta, dacă nu, vă întoarceți dis-de-dimineață sau mâine.