Horoscop 7 Ianuarie 2024 Jan07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Ianuarie 2024

Horoscop 7 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să dea de capat unor chestiuni mai vechi.Horoscop 7 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. E sărbătoare, plutește în aer un suflu de prospețime, de dragoste și de nevoie de a fi în acord cu tot ce ne înconjoară.Vibrația zilei este 7, și o să facem alegeri înțelepte.


Horoscop 7 ianuarie 2024 – BERBEC – Inițiativele vă reușesc, puteți porni la drum prin țară, dar puteți găsi și prin oraș evenimente la care să vă duceți, o aniversare sau o onomastică, un Ion, Ioana.Apar situații ofertante din punct de vedere profesional și o să vi se promită un proiect la care se va găsi și finanțarea.
Horoscop 7 ianuarie 2024 – TAUR – Apare cineva care va fi trup și suflet alături de voi și o să vă faceți viața și mai frumoasă, că îl aveți pe Marele Benefic de partea voastră.E posibil să vă treziți cu niște musafiri și să vă bucurați că o să aveți un schimb de impresii care să vă aducă alt vibe.


Horoscop 7 ianuarie 2024 – GEMENI – O să vă bucurați de o invitație la ziua cuiva de nume, sau poate e alt motiv de bucurie și o să revedeți oameni cu care n-ați fi apucat să schimbați un “La mulți ani”.Se poate să vă contacteze cineva care vrea să vă propună o afacere și dacă o să aveți timp o să vă dați acceptul.
Horoscop 7 ianuarie 2024 – RAC – O să vă bucurați de prezența cuiva care vine cu o veste bună, că o să plecați împreună pe undeva și o să fie un plus de bună dispoziție, după o lungă așteptare.Vă pregătiți de o relansare, dar trebuie să vă faceți mai mult curaj că vă intimidează concurența.


Horoscop 7 ianuarie 2024 – LEU – Se poate să reluați o preocupare de timp liber și să vă petreceți mare parte din zi cu prietenii care vă împărtășesc pasiunea și să vă priască.Se pare că se vor lua niște decizii în familie și la masa de prânz ar fi un moment-cheie, să luați în discuție subiectele respective.
Horoscop 7 ianuarie 2024 – FECIOARA – Poate îi chemați pe la voi pe frați, pe unchi, pe surori, că o fi vreun sărbătorit la voi în familie și vreți să creați o atmosferă festivă să se simtă toată lumea bine.E posibil să pară cineva care voia mai demult să vă întâlnească, să vă cunoașteți mai bine ca să vedeți dacă puteți forma un cuplu.


Horoscop 7 ianuarie 2024 – BALANȚA – O să vă cam zboare banii din buzunar, dar poate mai aveți ceva pus deoparte pentru astfel de momente, neprevăzute, și o să le faceți surprize plăcute celor dragi.Se poate să dați o fugă la cineva care v-a invitat în alt oraș și o să vă luați o porție generoasă de distracție.
Horoscop 7 ianuarie 2024 – SCORPION – O apariție care să vă taie respirația, se înființează cineva care v-a invitat în alt oraș și o să vă luați o porție generoasă de distracție.Se poate să vă invite cineva la un tete-a-tete, să tatonați un pic relația să vedeți dacă există compatibilitate.


Horoscop 7 ianuarie 2024 – SĂGETĂTOR – Grupul vă dorește, visează la o excursie cu voi și o să vă duceți acolo unde v-ați propus anul trecut și o să fie o distracție, nu plictiseală.E posibil să întâlniți la un party pe cineva care vrea să formați un cuplu pentru că e rezonanța afectivă.
Horoscop 7 ianuarie 2024 – CAPRICORN – E posibil să vă întâlniți la cafea cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere și după ce stați de vorbă poate vă și decideți.Există oportunitatea să plecați undeva fie cu treabă, fie la distracție, și o să fie o gură de oxigen, după o perioadă de consum fizic, nervos.


Horoscop 7 ianuarie 2024 – VĂRSĂTOR – O să le dați de capat unor chestiuni mai vechi și o să vă apucați de proiectele noi ca să dați refresh stării de spirit.Apar noutăți care să vă țină în priză și o să veniți cu idei de distracție, ca să dați refresh stării de spirit.
Horoscop 7 ianuarie 2024 – PEȘTI – Apar niște recompense că ați lucrat frumos, că ați avut rezultate bune pe parcursul anului trecut și o să afle lumea că sunteți meritorii.Se poate să vă scoată cineva la cafea, să vă facă și un cadou și să puneți la cale niște activități deconectante pentru perioada care urmează.