Horoscop 7 Ianuarie 2017 Jan07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Ianuarie 2017

Horoscop 7 ianuarie 2017. Varsatorii spera la o casatorie cat mai curand, in viata Fecioarelor apare cineva nou.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 7 si o sa desprindem gandul cel bun care sa ne-ajute in orice situatie. Am putea profita de marea sarbatoare si ultima din seria frumoaselor sarbatori de iarna si sa-ndreptam niste lucruri, situatii, relatii care s-au pierdut din varii motive, dar ne mai putem acorda o sansa de a le recupera.

Horoscop 2017 BERBEC – Se poate sa va duceti la o nunta, un botez, iar unii dintre voi le puteti fi nasi mirilor, sau nou nascutului. Sunteti pe picior de plecare, chit ca pentru jumatate de zi si tot merita sa schimbati peisajul, sa revedeti pe cineva drag, sau un loc incarcat de amintiri.
Horoscop 2017 TAUR – Se observa ceva emotii la gandul c-o sa va-ntalniti cu cineva pe care l-ati vrea in viata voastra. Poate-i chemati pe la voi pe prieteni, rude apropiate, oti avea si un sarbatorit printre voi si o sa trageti un chef pe cinste, si veti fi gazde perfecte, ca de obicei.

Horoscop 2017 GEMENI – E posibil sa faceti o tratatie in cinstea prietenilor, de sfantul Ion, chiar daca nu e niciunul dintre voi cu numele asta. Poate-o sa faceti un pic de miscare sa va dezmortiti, sa treceti in revista si cativa prieteni cu care va-ntelegeti mai bine si sa va oferiti o zi plina de surprize placute.
Horoscop 2017 RAC – Reapare cineva in care vedeti un viitor posibil partener de viata si o sa faceti tot ce va sta in putinta s-o recuceriti pe aceasta persoana. V-ati putea relaxa plecand intr-o excursie cu prietenii, mai treceti in fuga si pe la neamuri si o sa reveniti incarcati de emotii pozitive.

Horoscop 2017 LEU – Poate profitati de ocazia acestui Sfant Ion si o sa reparati atmosfera din familie, c-au tot fost disensiuni. O sa va dati peste cap sa ajungeti si la cineva care v-asteapta pe undeva prin tara, poate chiar si in strainatate si entuziasmul va scurta distanta.
Horoscop 2017 FECIOARA – Apare, in sfarsit cineva care o sa va faca viata mai frumoasa si o sa impartiti si bucuriile si greutatile la doi. Va consultati cu familia in privinta programului si o sa vedeti cum impartiti timpul s-ajungeti si in vizita la cei care v-asteapta cu masa si sa va faceti si program de voie.

Horoscop 2017 BALANTA – Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu cineva de care depinde viitorul vostru sentimental, c-aveti nevoie de certitudini. Se poate sa va fi intrat aseara niste bani in contsi o s-aveti de un suc, o cafea cu prietenii, asta daca nu o s-o porniti spre o partie de schi, chiar si cu bani mai putini.
Horoscop 2017 SCORPION – O sa dati o raita pe la magazine sa le luati unor prieteni cadouri de sfantul Ion, sa le faceti o bucurie, o surpriza. E posibil sa va dea cineva inapoi niste bani si sa-i scoateti pe copii la distractia preferata, si e rost de distractie si pentru voi – va duceti la un spectacol diseara.

Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa intrati la cheltuiala c-aveti de gand sa plecati intr-o excursie ca sa descarcati tensiuni. O noua dragoste la orizont pentru cei in cautarea fericirii si o sa fie o partitura tumultoasa, care poate deveni si pentru totdeauna, daca va veti completa frumos.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se poate sa primiti o invitatie la onomastica unui prieten pe care nu l-ati mai vazut cine stie de cand si o s-aveti o groaza de lucruri sa va spuneti. Se poate sa luati o decizie legata de viata in doi, poate veti oficializa relatia, sau o repuneti pe linia de plutire daca fusese in deriva.

Horoscop 2017 VARSATOR – O sa descoperiti o cale catre inima fiintei iubite si puteti spera la o casatorie, cat de curand. O invitatie de protocol, dar o sa fie cu distractie, si o sa frecventati si alte cercuri de-acum incolo, vi se deschid alte perspective in sfera sociala.
Horoscop 2017 PESTI – I-ati putea invita pe niste prieteni care v-au dus dorul si dac-aveti chef de plimbare iesiti pe-afara, sa luati o gura de oxigen. E cineva care-si pune toate sperantele in relatia cu voi si mai spera, ca si anul trecut, sa formati un cuplu de cursa lunga, sa fie pe viata relatia.
Horoscop Azi 7 Ianuarie 2016