Horoscop 7 Decembrie 2023 Dec07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Decembrie 2023

Horoscop 7 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate.Horoscop 7 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O zi cu peripeții. O să reglăm niște situații ca să nu trecem cu restanțe în noul an, să absolvim cu brio anul în curs.Vibrația zilei este 7 și o să ne vină idei salvatoare, la momentul oportun.


Horoscop 7 decembrie 2023 – BERBEC – Apare cineva care se oferă să vă fie de ajutor, fie la serviciu, fie acasă, și o să vă puteți vedea de alte treburi, că erați depășiți de evenimente.Se poate să vă iasă-n cale o persoană care-și dorește pe cineva ca voi pentru o relație, și o să vă evaluați și voi starea de spirit.
Horoscop 7 decembrie 2023 – TAUR – O să faceți demersurile necesare să vă luați banii, că sunt multe lucruri de cumpărat în avans, și o să vă recuperați banii împrumutați sau blocați pe undeva.O să vă bucurați de suport din partea unor oameni care vă apreciază, prieteni, colegi, și o să vă simțiți stăpâni pe situație.


Horoscop 7 decembrie 2023 – GEMENI – Poate faceți parte dintr-un grup cu care plecați în vacanță, și sunt multe lucruri de pus la punct, că o fi în străinătate plecarea și pentru mai multe zile.O să vă interesați de o destinație de weekend, sau faceți o rezervare la un restaurant c-aveți un eveniment.
Horoscop 7 decembrie 2023 – RAC – Se-ntrevăd niște urgente la serviciu, și o să dați zor să fiți cu toate – la zi – să se-ncheie anul cu bine, că vreți să o porniți cu forțe proaspete din ianuarie.Sufletește, se vede că e mai bine, v-ați câștigat liniștea, că erați copleșiți de griji care vă sabotau relația.


Horoscop 7 decembrie 2023 – LEU – O să luați parte la pregătirile unor evenimente, poate fi o serbare, ar fi vreo gala, un campionat care să vă solicite și pe voi dacă vă numărați printre participanți.Cineva își face curaj să vă abordeze în speranța că o să ieșiți la cafea, să vă cunoașteți mai bine, ca să fiți într-o relație.
Horoscop 7 decembrie 2023 – FECIOARA – Vă intră bani și o să faceți niște provizii ca să nu lăsați pe ultima sută de metri toate cumpărăturile, că o să vă fie greu și va fi aglomerație.Se poate să luați niște bani din surse colaterale și să vă puneți deoparte pentru cadourile surpriză.


Horoscop 7 decembrie 2023 – BALANȚA – O să fiți înconjurați cu atenție și căldură, și o să vă străfulgere idei de colaborare, pentru anul viitor, și veți găsi finanțare, mai mult ca sigur.Vine cineva care v-a dus dorul și poate-o să vă dea o veste bună care să vă binedispună, o fi vreo invitație de sărbători.
Horoscop 7 decembrie 2023 – SCORPION – Vi se împlinesc niște așteptări, și o să vă treziți cu o cazare asigurată, sau că produsele pe care voiați să le cumpărați sunt pe piață, în sfârșit, și multe altele.O să vi se parafeze un act care vă asigură niște drepturi și vă scapă de niște obligații.


Horoscop 7 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să puteți rezolva, din mers, tot felul de lucruri care o să vă ajute să progresați să vă atingeți obiectivele, că vreți să încheiați niște capitole, să deschideți altele.O să vă caute niște oameni care vor să le fiți alături în perioada sărbătorilor, și o să vă faceți și voi programul în funcție de preferință.
Horoscop 7 decembrie 2023 – CAPRICORN – E bine să vă îngrijiți de sănătate dacă sunt ceva probleme, să urmați și tratamentul prescris ca să fiți buni – sănătoși, că vine ziua voastră de naștere, în curând.Poate aranjați o reuniune de familie cu rude și de prin țară, de sărbători, și o să începeți convocarea și pregătirile.


Horoscop 7 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Încă mai aveți de făcut niște modificări pe-acasă și o să cheltuiți bani, că nu se poate fără, dar o să fie tot familionul mulțumit, măcar.Se întâmplă ceva care să vă elibereze de niște greutăți, apare un salvator, sau se amână un examen stresant.
Horoscop 7 decembrie 2023 – PEȘTI – Se adună bani, or să vină și laudele la adresa voastră, și o să vă puteți continua, cu drag, munca, să primiți și alte contracte, anul viitor.O problemă de suflet vă mai răscolește din când în când și poate-o rezolvați până la sărbători, ca să aveți și voi companion de viață.