Horoscop 7 Aprilie 2024 Apr06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Aprilie 2024

Horoscop 7 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate întâlni pe cineva și să formeze un cuplu.Horoscop 7 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu o surpriză plăcută. Se petrec multe lucruri în mod spontan și o să fim în priză, s-avem un gest, un cuvânt de răspuns celor care ne solicită și vor să ne mulțumească. Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de un rafinament al gândirii, o intuiție aparte.


Horoscop 7 aprilie 2024 – BERBEC – Invitațiile curg, agenda e încărcată și o să vă bucurați de revederea unor oameni care-au absentat din motive diferite și acum vă faceți program comun.Vesti bune, oameni de treabă care vă scot la plimbare și puteți face cunoștință cu lume nouă, care o să tot fie în preajma voastră.
Horoscop 7 aprilie 2024 – TAUR – O ieșire în doi ar pune capăt unor neînțelegeri și v-ar ajuta să-l susțineți și mai mult pe celălalt, să vă armonizați și puteți deveni un cuplu pe viață.Poate preferați să-i chemați pe prieteni pe la voi, să le gătiți ceva și să povestiți ce ați mai făcut.


Horoscop 7 aprilie 2024 – GEMENI – Se adună prietenii și poate vă repeziți în alt oraș, că o fi un eveniment festiv pe-acolo și o să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă nu aveți.E o nuntă, sau or fi o aniversare, un botez și o să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă nu aveți.
Horoscop 7 aprilie 2024 – RAC – O invitație de onoare la o nuntă, sau poate o fi un botez, și o să fie o atmosferă pe gustul vostru, că sunt oameni pe care-i cunoașteți de o viață și o să fie bucurie mare.E cineva care vă face o surpriză și vă invită la un concert, la un meci, și o să mai uitați de stres.


Horoscop 7 aprilie 2024 – LEU – Poate vă iau prietenii cu mașina, cu trenul ca să plecați pentru câteva ore într-o plimbare în afara orașului, că e un moment festiv de la care nu vreți să lipsiți.Se poate să primiți o veste bună de la cineva care v-a rezolvat o chestiune care ține de profesie și o să fie cu succes.
Horoscop 7 aprilie 2024 – FECIOARA – Poate fi momentul vostru de răscruce în plan sentimental și să luați o decizie legată de căsătorie, să se-ntample și acest lucru, dacă n-ați legalizat relația.Poate vă invită la masă niște rude din alt oraș, și o să vă facă plăcere să vă duceți în plimbare pân-acolo.


Horoscop 7 aprilie 2024 – BALANȚA – O întâlnire semnificativă și o să știți încotro se-ndreaptă relația voastră că, practic , sunteți la un pas de căsătorie dar, totuși, vi se pare cale lungă pân-acolo.E posibil să întâlniți la o reuniune mondenă pe cineva care să rezoneze cu stilul vostru și să deveniți de cuplu. După care, mai vedeti.
Horoscop 7 aprilie 2024 – SCORPION – Sunt evenimente atrăgătoare prin oraș și poate faceți un tur de orizont să atingeți și acele obiective care să vă stârnească interesul și să fie deconectant, după o săptămână încărcată.Poate ieșiți la un tête-à-tête ca să dați refresh relației că ați fost tot timpul acaparați de problemele de serviciu.


Horoscop 7 aprilie 2024 – SĂGETĂTOR – O să vă consultați cu ai voștri în privința schimbărilor de pe-acasă și o să vedeti ce zic și ei, ce-și doresc și poate faceți planuri și de 1 mai, de Paște.Vă place că sunteți curtați, dar o să fiți selectivi, că nu vă lăsați pe mâna oricui, și o să alegeți o persoană cu care să fiți compatibili.
Horoscop 7 aprilie 2024 – CAPRICORN – E un grup care vă ia pe sus să-l sărbătoriți pe unul dintre voi și o să vă bucurați de veștile care o să vă treacă pe la urechi, că vă pot fi de folos în afaceri.Poate le faceți cinste prietenilor, rudelor, că ați avut un succes, fie la serviciu, fie în familie s-a petrecut ceva și se cere sărbătorit momentul.


Horoscop 7 aprilie 2024 – VĂRSĂTOR – O ieșire în colectivitate v-ar fi de folos și altora, dar și vouă, că vi se revelează un adevăr pe care nu l-ați intuit, și poate o să aveți un interes comun de-aici încolo.Se poate să vă exprimați un punct de vedere în public și să găsiți adepți, să deveniți un purtător de cuvânt într-un domeniu anume.
Horoscop 7 aprilie 2024 – PEȘTI – E o sărbătoare, o să vă întâlniți cu niște oameni care au un motiv serios să adune prietenii, și poate se căsătoresc, ori botează un copilaș.Poate-o să contribuiți la o strângere de fonduri ca să-i scoateți dintr-un impas pe niște oameni și o să fie cu folos, o să vedeți.