Horoscop  7 Aprilie 2019 Apr07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Aprilie 2019

Horoscop 7 aprilie 2019. Zodia care o să aibă o surpriză pe plan financiar.O zi chiar frumoasă. E o stare de bine pe care-n mod cert o s-o resimţim şi-o s-avem şi noi multe de oferit pentru că ne pasă de cei dragi.Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune – printr-o vorbă, un gest.


BERBEC – Poate daţi o petrecere de zi aniversară, ori aveţi un alt motiv să-i strângeţi pe prieteni la o masă, la o agapă. O să daţi curs invitaţiilor pe la prietenii care sărbătoresc ceva, poate vă duc la plimbare într-o zonă turistică şi o să vă priască ieşire.
TAUR – Se poate să primiţi un cadou şi să-nsemne mult pentru voi gestul făcut de acea persoană. O să vă bucuraţi de vizită cuiva, poate e un moment festiv care-o să vă răscolească frumos pe dinăuntru şi o să mai faceţi un pas în relaţia sentimentală.


GEMENI – Poate vi se face o surpriză placuta şi primiţi o invitaţie la un concert, sau la un paint ball, ori alte jucării într-un parc de agrement. Se pare c-o să faceţi impresie bună unui public, juriu poate luaţi parte la un concurs, sau e un spectacol şi o să bateţi orice adversar pentru că sunteţi cei mai buni.
RAC – E cineva care se-apropie cu paşi timizi şi o să vedeţi dacă simţiţi un fior comun, dacă există combatibilitate. V-aţi putea repezi până la rudele din alt oraş şi să vă-ntoarceţi diseară, la noapte, cu bateriile-ncarcate, după câteva ore bune de plimbare, socializare.


LEU – Vă puteţi găsi şi voi sufletul pereche şi să vă completaţi frumos, să trăiţi o poveste de iubire – de film nu alta. O să vă descurcaţi cu banii, dacă trebuie să faceţi şi plinul la maşină, să plătiţi şi masa la restaurant că aveţi chef de o escapadă turistică şi n-o să v-o refuzaţi.
FECIOARĂ – O să vă bucuraţi de service cuiva din altă zonă geografică şi oi s-aveţi de povestit, vă duceţi la plimbare. Va căuta cineva cu insistenţă să vă scoată la o cafea, o prăjitură şi se pare că şi voi de-abia aşteptaţi, pentru că există o atracţie între voi şi o să vreti să vedeţi cum decurg lucrurile.


BALANŢA – O să cheltuiţi poate mai puţini bani decât v-aţi imaginat, poate pentru că nimeriţi nişte reduceri, gratuităţi şi vi se face cinste pe ici pe colo. O să puteţi face cunoştinţă cu cineva care să se plieze pe stilul vostru şi să rezonaţi pe mai multe planuri pentru că sunteţi tot ce-şi doreşte omul respectiv.
SCORPION – Se poate să vă-ntâlniţi întâmplător cu cineva care fusese supărat pe voi, dar o să-i treacă dacă staţi de vorbă. Se poate să fie o zi importantă pentru relaţia voastră de cuplu şi o să vă luaţi angajamente pe viaţă, poate chiar în faţa altarului, dacă e cununia religioasă.


SĂGETĂTOR – Pe voi cineva va vrea înapoi, după ce vă supăraserăţi şi o să vă gândiţi dacă vă vedeţi împreună, sau nu. O să-i strângeţi pe toţi ai casei la un loc să vă bucuraţi de un moment special din viaţa voastră, o reuşită la un examen, sau revenirea la o stare de sănătate mai bună.
CAPRICORN – Se poate s-alegeţi o variantă lejeră de petrecut timpul liber, ca să vă odihniţi, că v-o fi ajuns oboseala. Relaţia de cuplu traversează o perioadă de acalmie şi o să mai aduceţi unele îmbunătăţiri, ca să o faceţi să dureze pentru că doar pe-acest om îl vreţi în viaţa voastră.


VĂRSĂTOR – E posibil să vă duceţi la un brunch să aflaţi cu ce se mai laudă prietenii. Poate-l lăsaţi pe partener să aleagă destinaţia, dacă plecaţi într-o miniexcursie de-o zi pentru că altfel o să tot încasaţi reproşuri, că altundeva ar fi fost mai bine.
PEŞTI – Se poate să plecaţi pe negândite într-o vizită la cineva din altă localitate şi să fie o gură de oxigen. Poate vă duceţi în recunoaştere, să vizionaţi o locuinţă în care vreţi să vă mutaţi, să mai faceţi înainte de asta un conciliu de familie să-şi spună fiecare părerea.