Horoscop 6 Septembrie Sep06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Septembrie

Horoscop 6 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Confirmari azi. O sa primim raspunsuri si vom sti cum sa rezolvam diverse situatii care ne-au tinut pe loc, incurcati si o sa ne vedem mai departe de interesele noastre. Sagetatorii gasesc o sursa de bani neasteptata, Leii se gandesc la casatorie.Vibratia zilei este 6 si o sa ne adaptam, din mers, situatiilor care pot aparea, pe nepregatite.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate va trebui sa reluati un tratament ca sa va vindecati complet c-or sa apara tot felul de provocari si sa fiti in forma. Foarte posibila oferta de lucru si o sa va tenteze angajatorul cu un pachet de avantaje si o sa puneti in balanta ce castigati si ce pierdeti daca acceptati oferta.
Horoscop 2016 TAUR – Poate-i invitati pe la voi pe niste prieteni si stati la taclale sau preferati sa va vedeti cu ei la o terasa, pe-afara pe undeva. Se anunta un deznodamant fericit in cazul unei reveniri la fiinta iubita, sau daca e vorba despre un proces o sa vi se faca dreptate, va recuperati banii, proprietatile.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate faceti unele modificari in locuinta, si o sa scoateti banii din cont ca sa aveti de cheltuiala pe durata reparatiilor. O sa perfectati un contract si n-o sa mai aveti probleme cu banii, or sa v-ajunga pentru rate, facturi si cheltuieli zilnice, o sa intrati intr-o etapa de stabilitate financiara.
Horoscop 2016 RAC – Va interesati de cursuri, examene, de restante si diferente pentru voi sau poate pentru copiii vostri. O sa va ia ceva timp pana sa semnati toate actele de care aveti nevoie pentru o angajare, sau ca sa va-nscrieti la o scoala, sa dati un examen sau sa faceti niste achizitii serioase.

Horoscop 2016 LEU – Poate-aveti curaj sa faceti pasul decisiv spre o casatorie, sa luptati cu toate armele din dotare ca sa castigati inima cuiva drag. Va bate gandul sa lucrati la ceva in particular, sa va si asociati cu cineva, daca vi se pare convenabil si o sa puneti mult suflet ca sa iasa un lucru de calitate – extra.
Horoscop 2016 FECIOARA – Puteti spera la o impacare cu acea persoana alaturi de care va vedeti in viitor – fericiti, sanse sunt. O sa puteti rezolva o serie de lucruri pentru care v-ati tot zbatut in ultima vreme dar ati dat de niste obstacole care v-au tinut pe loc – acum insa aveti noroc.

Horoscop 2016 BALANTA – Relatia cu partenerul de cuplu poate lua o turnura fericita si sa va puteti si casatori in rastimp de un an. E de luat in serios orice semnal de alarma legat de sanatate ca sa aveti un organism rezistent, sa puteti profita la maximum de avantajele lui Jupiter care va poate aduce numai lucruri bune.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate reusiti in cele din urma, sa va armonizati cu partenerul de suflet, si secretul e sa-l vedeti asa cum e, fara sa-l idealizati. Poate v-alegeti o noua echipa de lucru sau vine un angajator si va propune o colaborare de pe urma careia o sa luati bani frumosi.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Apare din senin o sursa de bani pe care o puteti explora ca sa va suplimentati veniturile. Sunteti capabili de lucruri foarte importante si pe care o sa le obtineti pe-indelete, cu truda multa si o sa vedeti, cu satisfactii pe masura.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa primiti un accept, poate-ncepeti niste cursuri sau luati un credit ca sa va puteti muta la casa voastra, sa-ncepeti o viata noua. Ascensiunea voastra profesionala poate continua daca o sa pastrati ritmul – constant – si sa nu va abateti de la drumul pe care ati pornit.

Horoscop 2016 VARSATOR – E bine sa va doftoriciti – ca lumea, sa nu lasati sa se cuibareasca vreo boala care se tine scai de voi. Poate scoateti niste bani din cont ca sa plecati la sfarsit de saptamana la odihna, sa mai luati o portie de respiro si sa-i faceti fericiti si pe ai vostri.
Horoscop 2016 PESTI – Sunt sanse de bani, cine stie de pe unde-i incasati, poate gasiti si un sponsor care sa va asigure banii pentru noul proiect. Se poate rezolva o situatie care tine de viata voastra sentimentala – si o sa va-mpacati cu cel care vreti sa va fie alaturi toata viata.
Horoscop Azi 6 Septembrie 2016