Horoscop 6  Octombrie 2023 Oct05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Octombrie 2023

Horoscop 6 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de job de nerefuzat.Horoscop 6 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să facem treabă și o să avem şi program de voie şi o să ne refacem rezerva de energie fizică și psihică.Vibraţia zilei este 6 şi o să avem grijă să ne păstrăm echilibrul interior.


Horoscop 6 octombrie 2023 – BERBEC – Poate apare din senin o ofertă de plecat într-o staţiune de agrement şi dacă n-aveţi evenimente pe acasă vă duceţi.E posibil să întâlniţi pe cineva pe la mondenităţile la care veţi ajunge şi o să vedeţi în ce măsură vă amortizaţi pentru o relaţie.
Horoscop 6 octombrie 2023 – TAUR – E bine să nu mai amânaţi mersul la doctor, chit că preventiv şi tot ar fi bine să vă duceţi la un control, chiar dacă nu vă doare nimic. Preventiv.O să primiţi o ofertă de lucru care s-ar putea să întrunească toate condiţiile şi să vă daţi acceptul săptămâna viitoare.


Horoscop 6 octombrie 2023 – GEMENI – E momentul să faceţi un bilanţ ca să vedeţi dacă vă rămân bani pentru o ieşire în afara oraşului şi să staţi vreo două, trei zile, asta în funcție de cheltuielile curente.Poate bateţi palma pentru o afacere care v-ar aduce un venit suplimentar şi ar fi acea cotă de bunăstare care vă lipsea.
Horoscop 6 octombrie 2023 – RAC – Poate vă mutaţi sau renovaţi casa, apartamentul în care locuiţi şi o să sporiţi gradul de confort, mai ales dacă şi ai voştri au insistat în ultima vreme.Poate pregătiţi o aniversare, ori alt moment festiv şi îi chemaţi pe prieteni să vă bucuraţi împreună.


Horoscop 6 octombrie 2023 – LEU – Prietenii sunt prin preajmă şi or să vă sară-n ajutor la nevoie şi o să vă achitaţi şi voi de orice obligaţie, că nu vă place să rămâneţi cuiva datori.O excursie v-ar prinde bine, aşa că preocupările de grup or să vă destindă. Practicaţi un sport, ieşiţi pe la evenimente.
Horoscop 6 octombrie 2023 – FECIOARĂ – O să puteţi semna un contract după ce aţi tot purtat negocieri şi începeți treaba de luna viitoare, dar vă mai gândiţi până luni.O să primiţi o atenţie specială din partea cuiva care a intuit prin ce treceţi.


Horoscop 6 octombrie 2023 – BALANŢA – O să vă pregătiţi de plecare pe undeva, asta dacă nu vă sărbătoriţi acasă, cu musafiri, sau pe la vreun restaurant.Se adună lume care vrea să plecaţi împreună o zi, două şi dacă nu vă reţine nimic acasă o să vă luaţi o minivacanţă.
Horoscop 6 octombrie 2023 – SCORPION – O chestiune de suflet care vă tulbură într-o oarecare măsură şi o să vă gândiţi să aveţi o discutie între patru ochi cu acea persoană care v-a creat turbulenţe sufleteşti.E cineva care tot insistă să puneţi umărul la o colaborare şi să mergeţi pe încredere că o să fie bine.


Horoscop 6 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să faceţi rost de bani ca să puteţi da o fugă la munte, cu prieteni cu tot, şi o să vă asiguraţi că lăsaţi totul în ordine acasă.Poate vă duceţi în vizită la rudele care locuiesc în alt oraş şi o să ţineţi legătura. Consolidaţi relaţiile şi o să vă centraţi sufleteşte.
Horoscop 6 octombrie 2023 – CAPRICORN – Vine cineva cu o propunere de colaborare şi o să vă convină cu condiţia să nu vă fie tot timpul liber ocupat.Vă caută cineva care vrea să vă scoată la cafea, să luaţi cina împreună, poate să ieşiţi la un film.


Horoscop 6 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – E o rezervare într-o staţiune turistică sau la nişte prieteni acasă şi vă duceţi, că aveţi unde să vă cazaţi pentru câteva zile. Segmentul deplasări e activat frumos.O să vă invite cineva în oraş la plimbare, poate fi debutul unei relaţii, dacă nu aveţi pe nimeni şi vă doriţi un partener.
Horoscop 6 octombrie 2023 – PEŞTI – O să vă îngrijiţi de semnarea unor acte, să nu rataţi o şansă de a face progrese pe linie profesională, sau poate personală – e bine să fiţi pe fază.Apar noutăţi. Vă caută nişte oameni care vor să vă scoată din casă, poate au rezervat un loc într-o staţiune de agrement.