Horoscop  6 Octombrie 2019 Oct06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Octombrie 2019

Horoscop 6 octombrie 2019. Zodia care trebuie să facă cheltuieli importante.O zi lejeră. O să ne fie uşor să ieşim la-ntalnire, să facem doi paşi în afara oraşului dacă ne e dor de cineva, sau cuiva de noi. Lucrurile ne ies uşor!Vibraţia zilei este 6 şi o să facem exact ce simţim.


Horoscop 2019 BERBEC – E cineva care ţine morţiş să vă cunoaşteţi mai bine, să faceţi casă bună împreună, pentru c-aşa simte, asta e feeling-ul.
Horoscop 2019 TAUR – E an bun de căsătorie şi poate vă conectaţi şi voi la fericire, ca să umpleţi acel gol care va deranja.


Horoscop 2019 GEMENI – Puteţi da o raită pe la prietenii care locuiesc mai aproape de casă, şi o să staţi la poveşti, puneţi la cale nunţi, botezuri, aniversări.
Horoscop 2019 RAC – Poate redescoperiţi o îndeletnicire de timp liber care să vă ungă pe suflet, să vă mai ocupaţi şi de voi, nu numai de casă şi de familie.


Horoscop 2019 LEU – În orice moment poate apărea şi iubirea vieţii voastre şi să trăiţi o nouă pasiune, totul la cea mai mare intensitate.
Horoscop 2019 FECIOARĂ – Chiar dacă o să cheltuiţi un pic mai mult ca să vă simţiţi bine cu familia, o să câştigaţi mai mulţi bani luna viitoare şi se echilibrează bugetul.


Horoscop 2019 BALANŢA – E posibil să apară cineva care nu v-a putut uita şi să-ncepeti o poveste de dragoste care să vă completeze frumos.
Horoscop 2019 SCORPION – O să se clatine un pic încrederea în sentimentele partenerului de suflet şi o să mai treacă vreo lună până să vă reveniţi, aşa că: răbdare.


Horoscop 2019 SĂGETĂTOR – Poate o s-aveţi o discuţie de principiu cu cineva care vrea să vă ofere un job, o colaborare şi să vă şi convină.
Horoscop 2019 CAPRICORN – Va scoate cineva din casă, poate sunteţi invitaţi la masă, în oraş, c-aveţi tete-a-tete cu cineva care vă iubeşte.


Horoscop 2019 VĂRSĂTOR – O să vă conversaţi doar pe net dacă fiinţa pe care o iubiţi e plecată şi nu poate veni la voi, deocamdată – un apel video scurtează distanţă.
Horoscop 2019 PEŞTI – Vă puteţi repezi până la părinţi, bunici, la cineva apropiat de care vă e dor şi să vă-ntoarceţi până diseară.