Horoscop 6 Octombrie 2016 Oct06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Octombrie 2016

Horoscop 6 octombrie 2016. Astazi, Gemenii ajuns la un moment cheie in relatie, iar Scorpionii primesc cadouri neasteptate.Horoscop 6 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa putem pune capat situatiilor incalcite, sa lichidam restantele ca sa dam drumul proiectelor noi, sa ne punem toate resursele la bataie.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa urmati niste cursuri sa va perfectionati intr-un domeniu pentru care aveti aptitudini certe. Se vine cu oferte de lucru la voi si o sa fie o adevarata provocare, una dintre ele, si o s-aveti curaj sa va implicati intr-un proiect in care credeti, c-asa va spune intuitia.
Horoscop 2016 TAUR – E o alchimie in relatia de cuplu si o s-aveti mai multi timp liber comun, ca sa iesiti pe la mondenitati, sa va plimbarti, sa refaceti armonia din relatie. O sa luati niste bani, fie si din propriul depozit de la banca, sa cumparati ceva scump pentru casa, ori poate e momentul sa faceti ceva cu masina, s-o schimbati, s-o duceti la service.

Horoscop 2016 GEMENI – Se-apropie un moment cheie pentru casnicia voastra si o sa dati dovada de mai multa intelegere ca sa fie un cuplu sudat, ca sa trageti la aceiasi caruta. V-ati luptat pentru o cauza si-acum se vad rezultatele, va extindeti afacerile, incep sa vina si banii si veti intra intr-un alt ritm de viata.
Horoscop 2016 RAC – O suma de bani pe care trebuia s-o luati mai demult ajunge in contul vostru si o sa va miscati cu lejeritate, fara constrangeri. Or sa va treaca niste acte prin mana si o sa legalizati o situatie locativa sau se pronunta o sentinta judecatoreasca si-o sa se vada ce drepturi aveti, ce despagubiri primiti.

Horoscop 2016 LEU – Poate va mai cumparati cate ceva prin casa, c-au nevoie ai vostri de o canapea noua sau alt corp de mobilier, pentru confort. Se profileaza o suma de bani dintr-o colaborare, o sa va faceti timp dupa orele de program sa mai lucrati la ceva care sa va aduca un supliment financiar, de-acum incolo.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate-o s-aveti o discutie intre patru ochi cu cineva care v-o fi gresit cu ceva si ii dati ocazia sa explice de ce-a facut asa si puneti capat conflictului. O sa rulati bani, poate-i schimbati in alta moneda, oricum o sa mai incasati si alte sume pe care trebuia sa le primiti acum o luna si ceva, doua.

Horoscop 2016 BALANTA – Va dati intalnire cu cineva care vrea sa lucrati impreuna, chiar si in timpul liber, c-aveti niste preocupari comune. O sa puteti rezolva tot felul de lucruri care v-au tinut incurcati si o sa aveti unda verde la afaceri si la scoala, la tot ce tine de sfera parteneriala.
Horoscop 2016 SCORPION – E cineva care va duce dorul si vrea sa faceti cumva sa va intalniti in speranta c-o sa rezonati sufleteste. Se poate sa primiti un card de fidelitate, un discount la cumparaturi, o legitimatie la un club, un SPA, sa va ingrijiti de sanatate, s-aveti un tonus sustinut.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va caute acea persoana care desi a-ncercat, nu poate trai fara voi si o sa-ncerce sa va convinga ca ati putea fi din nou impreuna. Vi se da OK-ul pentru o munca de durata si care v-ar aduce o suma importanta de bani, ca sa va puteti plati ratele care va-nghit mare parte din salariu.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa iesiti mai des pe la mondenitati si o sa va formati un alt grup cu care sa schimbati impresii, strategii de afaceri, de viata. O sa va invite cineva in strainatate si poate va gasiti de lucru, sau va duceti la un master, o specializare de vreun fel, sau in vizita turistica.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa primiti o invitatie la masa ori la un spectacol, la vreun eveniment monden, sa va puneti la curent cu noutatile. Poate va pregatiti de o iesire la plimbare, va duceti la rude, la prieteni in alt oras de maine incolo si tocmai d-aia va straduiti sa lasati totul in ordine pe-acasa.
Horoscop 2016 PESTI – Cineva tanar se tine de capul vostru sa va delectati cu o activitate care v-ar destinde si o sa va-ncante ideea. O sa primiti aprobari, sa puteti avansa cu niste studii, sa faceti achizitii de care au nevoie si ai vostri, poate copiilor va trebui sa le puneti la dispozitie aparatura, manuale pentru studiu.
Horoscop Azi 6 Octombrie 2016