Horoscop 6 Mai 2024 May05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Mai 2024

Horoscop 6 mai 2024, cu Neti Sandu. În a doua zi de Paște, zodiile sărbătoresc cu sufletul deschis.Horoscop 6 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Și azi e sărbătoare, a doua zi de Paște și suntem cu sufletul deschis, dornici să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru și o să petrecem și azi pe cinste.Vibrația zilei este 6 și o să veghem ca oamenilor dragi să le meargă bine.


Horoscop 6 mai 2024 – Berbec – O apariție surpriză și puteți porni împreună spre o zonă de agrement, un munte, o mare și să fie distracție, poate vă duceți la un spectacol, un concurs sau la un party.
Horoscop 6 mai 2024 – Taur – Vă caută prieteni, rude și dacă mai încap în programul vostru, o să vă duceți că o să vă facă bine să vă faceți o urare, să ciocniți un pahar de vin cu cineva.


Horoscop 6 mai 2024 – Gemeni – O să vină cineva care v-a dus dorul și o să profite de această zi de sărbătoare să puteți petrece câteva ore împreună să poveștiți ce ați mai făcut.
Horoscop 6 mai 2024 – Rac – Se pare că e momentul vostru de glorie, vă aplaudă lumea la scenă deschisă, luați un premiu, vă faceți noi cunoștințe care vă pot fi de folos în carieră.


Horoscop 6 mai 2024 – Leu – O să deplasați cu ușurință spre mare, munte, acolo unde s-ar putea să vă aștepte cineva că vreți să v-așezați la o masă festivă și cu alți prieteni, cu cât mai mulți.
Horoscop 6 mai 2024 – Fecioară – O să scoateți din banii de la rezerve și să pregătiți ceva special pentru cei dragi, poate plecați pentru două zile pe undeva, departe de casă, la relaxare.


Horoscop 6 mai 2024 – Balanță – Vă invită cineva la o cafea, la un cozonac, să vorbiți treburi serioase, de suflet și să vă spuneți părerea despre o căsătorie care ar putea avea loc în curând.
Horoscop 6 mai 2024 – Scorpion – Se poate să aflați o veste bună despre un prieten, poate o să vă intre și niște bani zilele astea, poate chiar azi, dacă o fi avut cineva să vă dea înapoi o datorie.


Horoscop 6 mai 2024 – Săgetător – O stare de bună dispoziție, poate pentru că se anunță cineva în vizită, sau vă scoate la plimbare prin țară, prin lume – pentru voi totul e posibil.
Horoscop 6 mai 2024 – Capricorn – Se pare că aveți chef de niște musafiri, asta dacă nu vă iau prietenii pe sus ca să ajungeți la o petrecere mai cu pretenții, chiar și prin țară.


Horoscop 6 mai 2024 – Vărsător – O confirmare că vi s-au acordat niște bonusuri, că vă puteți permite un concediu, sau măcar câteva zile libere când o să aveți nevoie. E un câștig, oricum.
Horoscop 6 mai 2024 – Pești – Vi se lansează invitații să treceți măcar pentru o cafea, pe la niște oameni dragi și vă bucurați împreună de sărbătoare ca să umpleți un gol sufletesc.