Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Iunie 2021

Horoscop 6 iunie, cu Neti Sandu. Pentru Capricorn se repară totul.O zi lejeră. O să ne putem bucura de confortul casnic și de armonia pe care-o creăm cu ajutorul alor noștri și o să fie adevărat respiro.Vibrația zilei este 6 și e mai ușor într-o astfel de zi să ne facem înțeleși. Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 6 iunie BERBEC – O să cheltuiți niște bani ca să completați lipsurile din gospodărie și poate pentru că ați dat de niște reduceri.
Horoscop 6 iunie TAUR – Poate vă gândiți la o strategie de recuperare a unor bani și o puneți în aplicare de mâine – c-o să funcționeze.


Horoscop 6 iunie GEMENI – Viață sentimentala o să ia o-ntorsatură fericită, dar trebuie s-aducă fiecare ceva nou, să dați refresh.
Horoscop 6 iunie RAC – A apărut o oportunitate de a vă asocia cu cineva care visează la același obiectiv ca al vostru, un proiect care să vă asigure un venit constant.


Horoscop 6 iunie LEU – O să vă bucurați de revederea cuiva apropiat, dar e un timp de recuperat, să nu vă așteptați să fie ușor.
Horoscop 6 iunie FECIOARĂ – Întrevedere cu cineva care spera să vă convingă, la o cafea, să dați drumul unui proiect de anvergură.


Horoscop 6 iunie BALANȚĂ – Vă găsiți imediat un loc de ieșit la aer, o fi vreun eveniment în aer liber sau faceți o plimbare cu bicicleta, cu rolele, cu barca.
Horoscop 6 iunie SCORPION – Cineva cu care v-ați înțeles o vreme a dispărut și are ceva să vă spună – și e bine că pe voi chiar vă interesează.


Horoscop 6 iunie SĂGETĂTOR – Poate mai schimbați niște mesaje cu cei care v-au propus o colaborare și până mâine vă și hotărați ce să faceți.
Horoscop 6 iunie CAPRICORN – Cineva de care v-ați atașat sufletește revine după o absență pe care-ați resimțit-o în profunzime, și se repară totul.


Horoscop 6 iunie VĂRSĂTOR – Se poate să apară în carne și oase acea persoană cu care v-ați conversat doar în rețelele de socializare.
Horoscop 6 iunie PEȘTI – E posibil să acceptați invitația unui prieten, care vă cheamă la o casă de vacanță undeva, fie și pentru o zi.