Horoscop  6 Iulie 2019 Jul06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Iulie 2019

Horoscop 6 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni perechea.O zi chiar frumoasă. Alegem oameni care să ne-nsoţească pe parcursul zilei spre o destinaţie care să ne-aducă linişte, relaxare, împăcarea cu noi înşine.Vibraţia zilei este 6 şi o să ţesem de jur împrejurul nostru armonie ca să fim fericiţi.


Horoscop 6 iulie 2019 BERBEC – Poate-şi serbează nişte copii zi de naştere, o fi un succes la o admitere la vreo şcoală de vară, de un profil anume, ceva e. O ieşire la iarbă verde, sau la malul mării pentru un prânz în aer liber, să faceţi şi plaja şi baie, să vă eliberaţi de toate grijile care v-au copleşit în timpul săptămânii.
Horoscop 6 iulie 2019 TAUR – Poate aveţi ceva de vorbit, de pus la punct cu rudele apropiate şi staţi la o suetă până epuizaţi subiectele de pe ordinea de zi. O să rezervaţi un timp treburilor gospodăreşti şi dacă n-o să fiţi prea obosiţi spre seară o să ieşiţi cu prietenii la o plimbare, staţi la o terasă şi o să vă bucuraţi de un bun respiro.


Horoscop 6 iulie 2019 GEMENI – Se poate să va-nscrieti într-o competiţie, sau poate-o să le faceţi galerie copiilor care au concurs, serbare şi sunt emoţii. Poate vă duceţi măcar pentru o zi jumătate într-o staţiune turistică la relax, să staţi şi cu prietenii mai mult, să faceţi diverse activităţi care să vă menţină în formă.
Horoscop 6 iulie 2019 RAC – Poate-aveți un eveniment în familie şi o să puneţi umărul să iasă totul la mare artă, c-aţi ridicat sus de tot ştacheta. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe care-i puteţi întâlni la un party, schimbaţi idei, şi poate vă uniţi forţele pentru nişte activităţi extraprofesionale, de timp liber.


Horoscop 6 iulie 2019 LEU – O să intraţi la cheltuială c-o s-alegeţi nişte variante de distracţie care cam ustură la buzunar şi o să vreţi să le faceţi pe plac copiilor. Voi o să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi o să revedeţi nişte prieteni cu care vă vedeţi cam o dată, de două ori pe an şi o să practicaţi un sport, vă duceţi într-un parc de agrement.
Horoscop 6 iulie 2019 FECIOARĂ – O să puteţi întâlni pe cineva care să vă-nsenineze zilele, să vă armonizaţi din mai toate punctele de vedere şi poate-ajungeti şi la căsătorie. Simţiţi nevoia unei schimabri şi o să plecaţi poate în plimbare să vă spălaţi gândurile, să vă-ntoarceţi cu idei, strategii, care să vă facă viaţa mai frumoasă.


Horoscop 6 iulie 2019 BALANŢĂ – Se poate să vă alăturaţi unui grup care a rezervat nişte camere de cazare la un hotel, o pensiune să vă relaxaţi pentru câteva zile într-o zonă turistică frumoasă. O invitaţie la un eveniment care o să vă pună-n legătură cu nişte oameni care pot fi pilonii de susţinere al noului proiect, fie el şi de vacanţă, de timp liber.
Horoscop 6 iulie 2019 SCORPION – O invitaţie la spectacol sau poate vă duceţi la un botez, o aniversare şi-o să fie o atmosferă de nota 10. Păreţi gata de drum, poate v-aşteaptă cineva pe undeva prin lume şi de abia aşteptaţi să vă-ntâlniţi, poate – acolo o să petreceţi restul vieţii.


Horoscop 6 iulie 2019 SĂGETĂTOR – Vă invită cineva la plimbare şi rare sunt cazurile când n-aveţi chef de ducă, aşa c-o să ieşiţi. O să tot scoateţi bani din buzunar, vreţi să vă oferiţi mici recompense şi alor voştri la fel şi n-o să rataţi nimic din ce vă place şi v-ar face să uitaţi de toate apăsările.
Horoscop 6 iulie 2019 CAPRICORN – O să vă scoată cineva la o discuţie de afaceri şi o să vă puneţi de acord în privinţa subiectului, în linii mari şi de luni să treceţi totul pe curat. Poate-aveti câteva evenimente la care vreţi să vă duceţi şi dacă staţi bine cu timpul o să le bifaţi pe toate să nu rămâneţi cu vreo părere de rău.


Horoscop 6 iulie 2019 VĂRSĂTOR – E cineva interesat să vă cunoască şi se pare c-o să existe o chimie între voi, să formaţi un cuplu. O să ieşiţi în lume într-un anturaj tânăr şi o să faceţi mişcare, poate treceţi în revistă târguri, expoziţii şi o să va-ncarcati frumos sufleteşte.
Horoscop 6 iulie 2019 PEŞTI – Poate preparaţi o cină pentru două persoane şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu să rupeţi monotonia. E momentul adevărului şi o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi care v-a dat semnale contradictorii pân-acum.