Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Ianuarie 2021

Horoscop 6 ianuarie 2021, prezentat de Neti Sandu. Racii primesc propuneri de afaceri.Horoscop 5 ianuarie 2021, prezentat de Neti Sandu. Se conturează noi şi noi posibilităţi de afirmare – trebuie doar să fim pe fază, că doar aşa o să ţinem pasul cu vremurile.Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să acceptăm Noul!


HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 BERBEC – Căutările voastre în materie de afaceri îşi află rezolvarea într-un proiect care se poate să v-aducă mai mulţi bani decât aţi fi crezut.
HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 TAUR – Dorul de cineva vi se poate ostoi odată cu sosirea de pe unde-o fi fost plecată, persoana, dacă nu cumva o să daţi voi o fugă acolo unde locuieşte.


HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 GEMENI – O să câştigaţi, poate, mai mulţi bani din colaborări şi o să luaţi nişte lucruri care să v-ajute la munca de acasă şi o să aveţi grijă nici copiilor să le lipsească aparatura pentru şcoală.
HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 RAC – Vi se fac, deja, propuneri de afaceri, mai mici, mai mari, şi poate-alegeti ceva – acum cât sunteţi curtaţi, că dup-aceea o să umblaţi voi după extrajoburi.


HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 LEU – Se conturează nişte schimbări, pe care le puteţi iniţia chiar voi şi o să aveţi nişte revelaţii – că sunteţi capabili de foarte multe lucruri.
HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 FECIOARĂ – E posibil să vă intre nişte bani şi totodată să reluaţi un subiect legat de muncă în particular, c-aveţi de dat un răspuns – vă-ncumetați sau nu, la o colaborare.


HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 BALANŢA – Se poate să rescrieţi frumos, încă de la bun începutul anului, relaţia de cuplu, şi să vă ghidaţi după noi reguli de convieţuire.
HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 SCORPION – O să primiţi veşti bune, poate vreo înştiinţare că o să primiţi banii pe care i-aţi cerut anul trecut, sau semnarea unui contract de muncă.


HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR – Voi o să vă reinventaţi c-o să descoperiţi nişte oportunităţi de afirmare şi n-o să rataţi nicio ocazie, oricât de mică, pentru că se-anunţă câştiguri.
HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 CAPRICORN – O să vă bucuraţi de nişte reuşite, poate luaţi bani, sau or fi nişte acte semnate, poate vi se aprobă un credit, sau o fi amânarea unei rate.


HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR – E o chestiune de suflet pe care o puteți rezolva în perioada asta a sărbătorilor, ca să intraţi cu inima-mpăcată în noul an
HOROSCOP 6 IANUARIE 2021 PEŞTI – Vă daţi întâlnire, fie şi pe skype, cu cineva care vrea să colaboraţi la ceva care v-ar aduce succes, bani, dacă vă uniţi forţele.