Horoscop 6 Ianuarie 2017 Jan06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Ianuarie 2017

Horoscop 6 ianuarie 2017. Fecioarele se pregatesc pentru o vacanta la munte, iar Balantele fac un pas urias spre casatorie.Horoscop 6 ianuarie 2017. O sa putem lucra la unele lucruri la care n-am avut acces pana acum si o s-avem incredere ca vom reusi pe mai departe cu forte proprii, fara sa asteptam sa ne pice din cer ceva de care-avem nevoie.

Horoscop 2017 BERBEC – Sunt sanse de bani, poate apare un sponsor care sa va finanteze un proiect de care-o sa va apucati in curand.
Horoscop 2017 TAUR – Se poate s-aveti musafiri diseara si sa va faceti planuri pentru preocuparile de timp liber, sa plecati pe undeva in week-end.

Horoscop 2017 GEMENI – Poate vi se dechide iar apetitul de a va duce la alt serviciu, dar ganditi-va bine de tot, sa va asigurati ca e un pas corect.
Horoscop 2017 RAC – Se poate sa vina cineva in vizita si sa puneti la cale fie o afacere, sau o escapada turistica, fie ea si de-o zi.

Horoscop 2017 LEU – Relatia sentimentala promite sa fie mai stabila, c-ati ajuns la alt nivel de intelegere, de comunicare.
Horoscop 2017 FECIOARA – Poate va invita cineva intr-o statiune turistica, la munte, la schi, sa petreceti o minivacanta, sa va destindeti.

Horoscop 2017 BALANTA – Se poate repara o relatie care v-a facut sa treceti prin toate starile si o sa faceti pasi uriasi spre casatorie.
Horoscop 2017 SCORPION – Poate va dati intalnire cu rudele apropiate ca sa luati o decizie referitoare la niste bunuri comune, ca sa le recuperati.

Horoscop 2017 SAGETATOR – Sfera sentimentala o sa va rezerve unele surprize si o sa fiti intr-o oarecare deruta sufleteasca, dar o s-o gestionati frumos.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa va caute cineva care a lipsit in perioada sarbatorilor si poate faceti cumva sa petreceti mai mult timp impreuna de-aici incolo.

Horoscop 2017 VARSATOR -Poate-i invitati pe niste prieteni pe la voi, sau lasati pe maine dac-aveti si un sarbatorit in familie, Ion, Ioana.
Horoscop 2017 PESTI -O sa va dati intalnire cu niste cunostinte sa puneti la cale o activitate deconectanta, o escapada turistica de maine-incolo.
Horoscop Azi 6 Ianuarie 2016