Horoscop 6 Decembrie 2016 Dec06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Decembrie 2016

Horoscop 6 decembrie. Sagetatorii se bucura de vesti bune, iar Pesti vor avea parte de o zi perfecta in plan sentimental.Horoscop 6 decembrie, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 6 si armonia va fi bun liant sa ne uneasca.

Horoscop 2016 BERBEC – Puteti semna un act important si sa va luati casa, masina, sa va recuperati banii, bunurile instrainate, sa va faceti ordine in viata. Incep sa se rezolve acele lucruri complicate pentru care v-ati zbatut vreme indelungata si-acum o sa dati de niste oameni care sa va sustina, sa v-ajute.
Horoscop 2016 TAUR – Parc-ar avea de unde sa vina niste bani si sa faceti o rezerva de care sa nu v-atingeti, poate doar un pic, ca e Mos Nicolae. Poate va invita cineva de sarbatori la o cabana sau la niste prieteni acasa si daca nu v-ati facut, inca, niciun program poate dati curs invitatiei.

Horoscop 2016 GEMENI – E un sarbatorit de care vreti sa va ocupati, poate-i faceti o surpriza impreuna cu prietenii. Colaborarea cu partenerii de afaceri e mai buna, si o sa aveti parte de rezultate splendide, se-anunta bani si vin promisiunile de lucru pe termen lung.
Horoscop 2016 RAC – Va dati intalnire cu cineva care asteapta niste raspunsuri de la voi si o sa vedeti ce se mai poate salva dintr-o relatie. Vi se propune ceva – in plus de lucru, la serviciu, e posibil si in particular si sa se-adune banii in cont, sa aveti pentru cadouri si restul obligatiilor familiale.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa luati niste bani si sa-i scoateti pe ai vostri in oras, zilele astea, sa va mai recreati si poate si azi. O sa rezolvati cateva dintre probleme cu greutate, ale familiei si o sa pregatiti si o cina festiva ca sa simtiti ca e sarbatoare, mai ales daca-aveti si un Nicolae printre ai vostri.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa luati o suma de bani de la serviciu si veti mai lua diverse pentru voi, si pentru copii, mai ales daca n-ati apucat ieri, in Ajun. Se pare c-o sa va dati acordul pentru un proiect cu lansare din luna ianuarie si o sa va perfectati intre timp actele, ca sa fie totul gata, daca se poate, pana la sfarsitul anului.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate-o sa faceti cunostinta cu cineva care sa faca parte din viata voastra si s-ar putea sa va gaseasca disponibili, pe unii dintre voi, ma rog. O sa va asociati cu niste oameni ca sa rezolvati o problema de interes comun, sa lucrati la ceva care sa v-aduca prestigiu si bani, e anul vostru special.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va bucurati de vestile pe care le veti primi de la cineva care va iubeste si or sa dispara toate indoielile, va echilibrati, sufleteste. Va dati intalnire cu niste coechipieri de afaceri sa urgentati niste demersuri ca sa va puteti lua banii pana la craciun, sau cel mai tarziu pana pe 31 decembrie.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Niste prieteni vor sa mergeti impreuna la munte, sau intr-o zona turistica sa schimbati aerul, peisajul, dar pan-atunci, iesiti la o cafea! Va bucurati de o serie de vesti care sa va dea idei si de afaceri si de viata personala, poate plecati undeva de sarbatori si o sa fie cu distractie!
Horoscop 2016 CAPRICORN – Noutati in sfera sentimentala, o sa vedeti cat de mult tin la voi niste oameni si de ce sacrificii sunt in stare pentru voi. Se poate sa luati niste bani din urma, care sa va-mplineasca unele mici dorinte, sa-i faceti fericiti pe ai vostri pentru ca merita.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va ocupati si de bunastarea familiei, de confort, de locuinta, sa acoperiti toate cerintele si sa va-ncadrati si in buget. E posibil sa prelungiti un contract, va targuiti, poate, inainte de a-l semna, sa va puneti de acord intru totul cu coechipierii, cu sponsorii, cu echipa.
Horoscop 2016 PESTI – E o zi perfecta pentru reparat o relatie sentimentala, sa faceti marturisiri complete si sa va bucurati de faptul c-o sa fiti intelesi, iertati. O sa primiti un accept, poate vi se dau niste bani, fie si in avans si-o sa puteti cumpara ceva pe care, pan-acum nu vi l-ati putut permite, ori poate vi s-a semnat angajarea la alt serviciu.
Horoscop Azi 6 Decembrie 2016