Horoscop  6 August 2019 Aug06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 August 2019

Horoscop 5 august 2019. Nativii care își rescriu povestea de dragoste.Horoscop 5 august 2019. Încep să se vadă rezultatele unui efort de durată şi a meritat aşteptarea, ne-am călit între timp răbdarea şi am devenit mai puternici.Vibraţia zilei este 5 şi o să facem un zid de protecţie, să-i scutim pe ai noştri de suferinţă.


BERBEC – O poveste de dragoste se rescrie, frumos, din mers şi o să vă mai acordaţi unul altuia şansa de a fi fericiţi, după o perioadă de zvârcoliri sufleteşti.
TAUR – O să alocaţi o sumă de bani reamenajărilor interioare poate mai luaţi ceva pentru grădină, terasă, sunt operaţiuni care costă şi nu vreţi să depăşească bugetul propus.


GEMENI – Poate va trebui să susţineţi un test, să reconfirmaţi nişte aptitudini, ca să daţi drumul unui proiect în care v-aţi pus mari speranţe.
RAC – O să faceţi o verificare a banilor din cont să vedeţi dacă v-ajung pentru casă, maşina, restul cheltuielilor, concediu, taxe şcolare, să ştiţi cum staţi la toate capitolele.


LEU – Puteţi face încă un hei-rup să daţi gata o situaţie care v-a ţinut încordaţi şi n-aţi putut progresa pe linie profesională, în carieră.
FECIOARĂ – Sunt şanse să mai faceţi rost de nişte bani din surse colaterale, poate vă-ncumetați la o colaborare, dacă nu cumva o să vreţi să vă schimbaţi serviciul.


BALANŢA – O s-aveţi de dus muncă de lămurire cu membri unui grup, să se respecte nişte reguli, fără de care nu puteţi avea succes, că trebuie să trageţi toţi la aceeaşi căruţă
SCORPION – Poate vă trebuie să daţi concurs ca să ocupaţi un post, să fiţi admişi la o şcoală, să fiţi preferaţi înaintea altora, să obţineţi o titularizare.


SĂGETĂTOR – Vă contactează nişte posibili parteneri de afaceri să puneţi umărul la un proiect care vă poate aduce şi bani şi notorietate – şi vedeţi ce le spuneţi.
CAPRICORN – Sunteţi pe punctul de a face nişte schimbări pentru că vreţi să vă meargă mai bine şi la serviciu şi acasă, în relaţia de cuplu – şi-ntr-adevăr o să fie armonie.


VĂRSĂTOR – O să faceţi apel la toate resursele interioare ca să lichidaţi toate vechile probleme să avansaţi şi la serviciu şi în afacerile particulare, să ieşiţi cu plus, peste tot.
PEŞTI – familia ar fi bine să vă puneţi de acord în anumite privinţe, şi cu banii şi cu plecarea în vacanţă poate mai aveţi şi nişte evenimente în week-end-urile următoare de pus la punct.