Horoscop  6 Aprilie 2019 Apr06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 6 Aprilie 2019

Horoscop 6 aprilie 2019. Zodia care va avea parte de cheltuieli neaşteptate.O zi cu surprize. O să ne putem destinde, să lăsăm de-o parte grijile de zi cu zi legate de bani şi obligaţii şi o să ne oferim un scurt respiro.Vibraţia zilei este 6 şi o să fim în armonie cu cei din jur şi cu noi înşine.


BERBEC 0 Se poate să primiţi un cadou, să vă scoată cineva la plimbare, să revedeţi după cine ştie câtă vreme nişte locuri dragi. Or să vă invite nişte prieteni la un party, şi o să fie distracţie, iar dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţă e posibil să-l întâlniţi pe-acolo.
TAUR – O să atrageţi privirile asupra voastră poate pentru că aţi dat de un context în care să vă puneţi în valoare nişte calităţi. O să le faceţi cinste prietenilor, că de obicei, le gătiţi ceva bun, sau ieşiţi la o terasă şi o să creaţi o atmosferă care ştiţi că le prieşte şi lor şi vouă.


GEMENI – V-aşteaptă cineva în alt oraş şi e posibil să daţi o fugă să rămâneţi şi mâine, eventual şi să lămuriţi o chestiune de suflet. Se poate să găsiţi un last minute şi să vă duceţi într-un city break sau poate luaţi bilete de vacanţă şi sunt la un preţ bun – e ceva convenabil, oricum.
RAC – Se poate să vă invite cineva la un spectacol, va fi un prilej să mai ieşiţi din casă, şi să vă conectaţi la sferă socială. Se poate să vă duceţi în vizită, o fi vreo ceremonie pe care nu vreţi s-o rataţi, şi o să vă simţiţi bine în compania unor oameni care vă apreciază.


LEU – Aţi putea petrece două zile departe de casă împreună cu omul drag şi să uitaţi de griji, să vă refaceţi tonusul, bună dispoziţie. Se observa un anturaj pe gustul vostru şi o să vă puteţi duce şi-ntr-o plimbare la munte, dar şi aici la distracţie pe undeva, pe lângă casă.
FECIOARĂ – Se poate să apară cineva care să vă schimbe viaţa şi să faceţi şi nişte lucruri de care nu vă credeaţi în stare. O să umblaţi la puşculiţa ca să puteţi ieşi fie în doi, fie cu grupul de amici pe undeva la plimbare, la un party, măcar spre seară, dacă mai aveţi şi ceva treburi gospodăreşti.


BALANŢA – E cineva care vrea să fiţi împreună şi o să lanseze invitaţia la un ceai, o cafea, şi e de văzut cum se prezintă situaţia. E posibil să luaţi o decizie spontană să vă suiţi în maşină, sau în avion, în tren şi să ajungeţi la munte sau acolo unde simţiţi voi o chemare
SCORPION – O să primiţi o invitaţie la masă, poate e de discutat ceva între patru ochi şi să luaţi şi o decizie referitoare la viaţă în doi. Întâlnire cu destul neprevăzut şi or să vi se ceară nişte explicaţii, ca să mergeţi mai departe într-o relaţie care e pe tiparul vostru, vi s-ar potrivi.


SĂGETĂTOR – Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi va ducewti într-o staţiune de agrement, sau e o sărbătoare şi vreţi să fiţi împreună acolo. Se poate să vă implicaţi în bună desfăşurare a unui eveniment, or fi activităţi recreative şi care să v-aducă, din nou, în relaţie cu nişte prieteni, colaboratori poate.
CAPRICORN – E cineva interesat să vă cunoască şi o să fiţi şi voi de acord să ieşiţi la o întâlnire să vedeţi ce iese, poate o să fiţi compatibili. O să aflaţi despre un job, o colaborare, pare să fie ceva tentant şi o să vă consultaţi cu familia înainte de a da un răspuns ferm.


VĂRSĂTOR – Poate dorul de cineva o să vă scoată din casă şi o să pregătiţi şi ceva special că nu duceţi lipsă de idei ingenioase. Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani în plus ca să luaţi nişte cadouri, să-i duceţi poate pe copii într-un parc de agrement, sau o fi vreo nuntă cu pretenţii.
PEŞTI – O problemă de suflet promite să se rezolve şi o să puteţi merge mai departe cu o relaţie în care mai aveţi multe de spus şi de făcut. Poate vă găsiţi o activitate de timp liber în care să vă regăsiţi, să vă puteţi exprima, să descărcaţi tot stresul ca să fiţi fresh, să vă bucuraţi de viaţă.