Horoscop 5 Septembrie Sep05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Septembrie

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Pot aparea oferte de lucru sau adevarate chilipiruri de cumparat, sanse de a repara o relatie sau de a face cunostinta cu cineva care o sa faca parte din viata voastra.. Fecioarele intra la cheltuiala, Berbecii isi refac viata sentimentala.Vibratia zilei este 5 si e bine s-avem curaj, sa ne-ncercam sansele, norocul.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa-ntalniti pe cineva si chiar sa revedeti o persoana care va poate deveni partener-pe viata. O provocare pe linie profesionala si-o sa castigati mai multi bani, o sa fie un progres din mai multe puncte de vedere si o sa fiti mai stapani pe voi.
Horoscop 2016 TAUR – O sa va faceti prieteni noi, va-ntalniti mai des, ori de cate ori aveti un pic de timp serile, sa vedeti un film, sa practicati un sport. O sa treceti in revista contractele, obligatiile fata de angajatori si vedeti ce puteti pastra ca sa va ramana timp si pentru familie, in mod special.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa v-alegeti o noua echipa de lucru si o sa faceti lucruri de calitate, o sa va depasiti limitele. Incep sa se-adune banii, chiar si acele sume pentru care ati avansat diverse cereri verbale, scrise si o sa va descurcati mult mai bine cu banii.
Horoscop 2016 RAC – Puteti obtine un act care v-a pus pe drumuri vreme indelungata si o sa puteti vinde sau cumpara o locuinta, o masina. Se poate sa primiti un discount la cumparaturi si in general sa va adaptati cerintele la bugetul impus, unul de austeritate sau mai bine zis minimalist.

Horoscop 2016 LEU – O sa mai luati din diverse locuri, niste bani si sa aveti pentru iesirile la sfarsit de saptamana, sa va distrati. E posibil sa straluciti in plan profesional, sa dati curs unei noi oferte de lucru si sa fie o relansare in lumea voastra, sa atrageti toate privirile, toata admiratia celorlalti.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate va trebui sa prelungiti un contract, daca ati fost multumiti de felul in care au decurs lucrurile sau asteptati ceva mai bun. O sa intrati la cheltuiala, ca sa luati ce va trebuie pentru casa si sa scapati de datorii, sa stiti cu ce bani mai ramaneti pentru unele mici placeri.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate apare omul visurilor voastre si daca o sa va-ntelegeti va puteti casatori si s-aveti si copii. Apar schimbari care-or sa va puna pe alt fagas, o sa va perfectionati intr-un domeniu poate incepeti niste cursuri speciale sau plecati in strainatate ca sa studiati.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va dati intalnire cu niste oameni care vor sa va propuna o afacere, sa lucrati la ceva promitator, din punct de vedere financiar. O sa apelati, probabil, la niste prieteni care sa v-ajute la treaba, sau sa v-acorde suport moral, ori sa v-adunati dupa-amiaza la un teren de sport.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate se iveste ocazia sa va cumparati o masina, sa faceti scoala de soferi, sau alte cursuri practice si sa luati un atestat, o diploma. Se rezolva niste lucruri din trecut, vi se vor semna niste cereri, primiti avize favorabile, vi se returneaza si banii pe care vi-i retinuse cineva.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O invitatie pentru dupa-amiaza la o cafea, la un eveniment pe undeva prin oras si o sa vedeti ce mai e nou si interesant pe-acolo. Poate-aveti de luat de undeva niste bani si o sa va mai redresati cu finantele, o sa fie in regula n-o sa ramaneti in pana de bani.

Horoscop 2016 VARSATOR – De o problema de sanatate ar fi bine sa va-ngrijiti ca sa nu se complice situatia, mergeti la doctor, luati medicamentele pe care vi le da. Se pare c-o sa faceti un efort financiar sa acoperiti si ratele, sa aveti si pentru traiul zilnic, asa ca sa nu fie nevoie sa va-mprumutati la nimeni.
Horoscop 2016 PESTI – Foarte posibil rendez vous si o sa va puteti reface viata sentimentala, sa se repare o relatie de cuplu, sa va faceti juraminte pe viata. intalniri – de afaceri, negocieri, o sa incepeti lucrul la ceva care va place si va aduce si satisfactii materiale, care merita orice efort din partea voastra.
Horoscop Azi 5 Septembrie 2016