Horoscop 5 Noiembrie 2023 Nov05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Noiembrie 2023

Horoscop 5 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Poate primiţi înapoi nişte bani.Horoscop 5 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a surprizelor. O să ne tot schimbăm programul, direcţia, pe parcursul zilei, şi o să fie cu consum de adrenalină. Ne trezim faţă-n faţă cu oameni la care nu ne-am fi aşteptat.Vibraţia zilei este 5 şi am face bine să dăm dovadă de curaj în tot ce întreprindem.


Horoscop 5 noiembrie 2023 – BERBEC – O să cheltuiţi nişte bani ca să-i scoateţi pe ai voştri în oraş, la masă, c-aveţi un timp liber comun şi vreţi să le oferiţi un respiro, ca să le tihnească.Se poate să vă iasă-n cale cineva care e atras de felul vostru de a fi, şi poate ieşi o poveste de dragoste dacă nu aveţi companion de viaţă.
Horoscop 5 noiembrie 2023 – TAUR – Or să se intersecteze drumurile cu ale unor prieteni cu care nu v-aţi mai întâlnit de un car de ani, şi o să vă faceţi planuri pentru următoarea perioadă.Se poate să sorbiţi o cafea împreună cu un posibil partener de afaceri, şi să luaţi în discuţie o colaborare.


Horoscop 5 noiembrie 2023 – GEMENI – Invitaţiile curg, dar voi aveţi, deja, program, şi o să vă alegeţi compania preferată, ca să vă asiguraţi o atmosferă din care să vă încărcaţi frumos.I-aţi putea invita pe nişte prieteni pe la voi, dar v-aţi săturat de casă şi vreţi şi voi pe-afară, cu oameni în jur.
Horoscop 5 noiembrie 2023 – RAC – O să scoateţi din banii puşi deoparte fix pentru aşa ceva, ca să mâncaţi ceva bun în oraş, cu ai voştri, să vă duceţi la un spectacol, o expoziţie, în parcul de distracţii.Relaţia cu parterul de cuplu capătă accente mai vii, semn că v-aţi făcut timp pentru o ieşire în weekend în oraş, în afară.


Horoscop 5 noiembrie 2023 – LEU – Se poate să apară cineva care să facă o pasiune pentru voi şi să răspundeţi şi voi atracţiei, cu condiţia să nu fiţi implicaţi, deja, într-o relaţie.O invitaţie la o casă de vacanţă a unor prieteni, poate e un brunch acolo, o zi de naştere, ceva care să vă scuture de toată oboseala.
Horoscop 5 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Poate plecaţi într-o excursie şi o să vă refaceţi starea de spirit, ca s-o luaţi mâine de la capăt şi să vă descurcaţi cu toate treburile, şi de serviciu, şi personale.Poate le faceţi o mini petrecere copiilor, îi duceţi în parc, la locurile preferate, să se joace pe săturate.


Horoscop 5 noiembrie 2023 – BALANŢA -Păreţi mai degajaţi, s-au mai rezolvat şi de la sine unele probleme şi vă puteţi gândi şi la voi, să mai ieşiţi pe la mondenităţi, în excursii, să vă destindeţi.Poate primiţi înapoi nişte bani pe care i-oți fi împrumutat cuiva mai de mult, şi o s-aveţi bani de buzu
Horoscop 5 noiembrie 2023 – SCORPION – O să vă daţi întâlnire cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri, dar cum nu e singurul, o s-aveţi de unde să alegeţi, şi vă gândiţi până luni ca să ştiţi ce faceţi.O să primiţi invitaţii pe la evenimentele mondene, şi alegeţi voi ceva în funcţie de dispoziţia sufletească.


Horoscop 5 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Sunteţi amatori de plimbare, să ieşiţi la socializare, să schimbaţi impresii, că vă lipseşte comunicarea cu cei cu care nu vă-ntâlniţi prea des.Aveţi voi ceva pe suflet care trebuie externalizat, şi poate ieşiţi la cafea cu persoana care vă tulbură somnul, să spuneţi ce vă deranjează.
Horoscop 5 noiembrie 2023 – CAPRICORN -Vă aşteaptă cineva într-un colţ de ţară, sau de lume, şi dacă aveţi cum, vă duceţi, că poate se lămuresc nişte aspecte care vă ţineau încruntaţi.E o întrunire cu grupul şi v-ar prinde bine să ieşiţi, ca să vă spuneţi părerile, să faceţi şi mişcare, eventual.


Horoscop 5 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Apare cineva care se arată interesat de voi, şi o să vă siguraţi că persoana e bine intenţionată şi vă lăsaţi purtaţi de val, dacă nu aveţi pe nimeni.Se poate să reparaţi o relaţie care intrase în colaps, şi o să puteţi merge mai departe, dacă o să vă puneţi de acord.
Horoscop 5 noiembrie 2023 – PEŞTI – Vă puteţi duce la o aniversare, o nuntă, chiar în alt oraş, şi să vă-ntoarceţi până diseară, dacă nu e prea departe de casă, şi o să fie distracţie.Poate vă dați întâlnire cu rude şi prieteni care vin din ţară, din afară, şi vă bucuraţi de schimbul de impresii, de veştile bune.nar.