Horoscop  5 Noiembrie 2019 Nov04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Noiembrie 2019

Horoscop 5 noiembrie 2019. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată.O zi cu surprize plăcute. O să ne sune, o să vină cine am vrea noi să ne caute şi o să putem repara o căsnicie, o relaţie sentimentală sau chiar una de afaceri, ca să mergem mai departe aşa cum ne-am dorit.Vibraţia zilei este 5 şi armonia se poate să revină, dac-a fost bruiata.


BERBEC – Poate-ar fi nevoie de un plus de diplomaţie în relaţia de cuplu, ca să-l menajaţi pe partener, să nu mai fie stresat. O problemă din trecut revine şi trebuie să faceţi tot ce vă sta în putinţă s-o rezolvaţi, ca să vă faceţi viaţa mai frumoasă, c-aveţi chef de viaţă, nu glumă.
TAUR – E posibil să apară cineva care să vă fascineze şi să faceţi tot ce depinde de voi să fiţi împreună. Se rezolvă o chestiune de ordin sentimental şi o să vă regăsiţi starea de armonie cu care aţi fost obişnuiţi şi vă puteţi căsători, dacă nu sunteţi într-o formă legalizată.


GEMENI – Se observă nişte bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să puteţi rezolva multe lucruri pe care le-aţi lăsat baltă pentru că n-aveaţi bani. Pot să apară oferte de lucru şi să vi se pară cel puţin una dintre ele interesantă, şi să ziceţi DA, şi să iasă şi bine, să fie o alegere bună.
RAC – Se poate să aflaţi o veste bună despre un copil care se va naşte în familia voastră şi o să fie o bucurie. Vă implicaţi şi mai mult în educaţia copiilor, a nepoţilor, alegeţi împreună o şcoală la care să se ducă, asta dacă nu e vorba chiar de voi, care vreţi să vă perfecţionaţi într-un domeniu.


LEU – O să le daţi de capăt unor probleme legate de casă, luaţi lucruri noi, poate şi mai ieftine dacă le luaţi online, sau mai puteţi şi în rate. Se poate să-ncepeti un proiect – de suflet – şi care să vă entuziasmeze, să v-aducă şi satisfacţii atât profesionale, cât şi sufleteşti.
FECIOARĂ – Voi o să semnaţi actele şi o să vă pregătiţi de o nouă etapa cu munca multă la serviciu, la şcoală, dar şi cu recompense, oricât de mici. O întâlnire cu rude şi cu prieteni, poate sărbătoriţi pe cineva, sau aveţi vreun jour fixe când vă-ntâlniţi de drag să vedeţi ce-a mai făcut şi ce-a mai gândit fiecare.


BALANŢĂ – Poate se mai găsesc oameni interesaţi de aceleaşi pasiuni ca şi ale voastre şi o să vă placă să petreceţi timpul în această companie. Vi se returnează nişte bani şi se poate şi să-şi reînnoiască un angajator oferta de lucru, şi dacă va mai rămâne timp după program o să vă duceţi pentru o oră, două să munciţi.
SCORPION – Poate vine cineva pe la voi în vizită şi o să puneţi la cale un eveniment care o să acapareze întreaga familie, o nuntă, un botez. O să reparaţi nişte lucruri, situaţii, cu care vă luptaţi cine ştie de când şi aţi putea realiza ceva nou şi bun şi care să v-aducă bani, cât de curând.


SĂGETĂTOR – Se poate să treceţi peste nişte neînţelegeri cu cineva la care țineți şi o să aveţi grijă să menţineţi temperatura relaţiei. Întrevederi în scop de afaceri şi ca să puneţi la punct situaţia financiar-bancară, să vedeţi dacă v-ajung banii de rate şi de facturi, plus pentru neprevăzute.
CAPRICORN – Se poate să fiţi cooptaţi într-o activitate care să vă pună în relaţie cu nişte oameni cu care veţi face echipa – la lucru. O să primiţi ajutor din partea cuiva care va-ntelege şi va respecta, dar tot o să vă fie greu cu treburile personale, de familie, că s-au strâns cam multe pe capul vostru.


VĂRSĂTOR – Poate vă invită cineva la masă în oraş, c-aveţi de verificat o relaţie, dacă sunt şanse s-o continuaţi, sau nu. E posibil să vă invite cineva la un eveniment monden, o aniversare şi o să vă prindă bine o astfel de ieşire, să vă mai destindă, să vă mai faceţi alţi prieteni.
PEŞTI – Cuiva îi pasă de voi şi vrea să o ştiţi, poate vrea să fiţi împreună pentru totdeauna. Poate să apară ceva, sau cineva care să vă inspire şi o să puneţi în practică o idee care să v-aducă nişte beneficii, dacă nu chiar bani.