Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Martie 2021

Horoscop 5 martie, cu Neti Sandu. Berbecii își socotesc banii, să ajungă și pentru o minivacanță.Horoscop 5 martie, cu Neti Sandu. Sunt lucruri cărora nu le-am acordat importanța cuvenită, dar acum punem totul în ordine, să ne meargă şi mai bine.Vibraţia zilei este 5 şi s-avem grijă şi de casă şi de-ai noştri, cu noi cu tot!


Horoscop 5 martie BERBEC – Vă socotiţi banii ca să puteţi achita facturi consistente şi să păstraţi ceva şi pentru week-end, să daţi o fugă pe undeva, că v-oţi fi săturat de stat în casă.
Horoscop 5 martie TAUR – O să interacționați cu cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să evaluaţi situaţia, ca să ştiţi dacă e în avantajul vostru, sau nu.


Horoscop 5 martie GEMENI – Vă pregătiţi de o plecare, fie cu treabă, fie ca să revedeţi o persoană dragă, că a trecut prea mult timp de când nu v-aţi mai întâlnit faţă-n faţă.
Horoscop 5 martie RAC – Vă parvin nişte bani şi o să strângeţi un capital ca să jonglaţi un pic cu banii, c-aveţi de gând să luaţi diverse lucruri pentru casă şi să vă luaţi şi vouă câte ceva.


Horoscop 5 martie LEU – Voi v-aţi putea orienta spre altă zonă profesională şi să alegeţi un job mai bine plătit şi se poate să deveniți şi şefi, pe-acolo, mai ştii!
Horoscop 5 martie FECIOARĂ – Se poate rezolva, sau măcar parţial, c-o fi în etape, un proces care v-a tot pus pe jar, periodic, la fiecare înfăţişare, şi-ar fi cazul să câştigaţi.


Horoscop 5 martie BALANŢĂ – Se-anunţă cheltuieli care vă pot da, o vreme, bugetul peste cap, dar o să recuperaţi nişte bani din urmă şi se echilibrează situaţia.
Horoscop 5 martie SCORPION – O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de serviciu, de semnarea unui contract şi de acceptarea unor noi atribuţiuni.


Horoscop 5 martie SĂGETĂTOR – V-aţi putea crea o platformă de lucru şi să vă transmiteţi opiniile, să deveniţi o voce şi să aveţi grijă, c-o să conteze şi imaginea.
Horoscop 5 martie CAPRICORN – Se pare că vă aflaţi într-o postură favorizantă şi puteţi cere un surplus salarial, un bonus, aparatură performantă, cu care să lucraţi de-acasă.


Horoscop 5 martie VĂRSĂTOR – Puteţi îndrăzni mai mult, şi la serviciu, şi în particular, şi să atingeţi un alt nivel care să vă menţină în lumina reflectoarelor.
Horoscop 5 martie PEȘTI – O să vă bucuraţi de o reuşită, poate vă angajaţi undeva, sau aţi luat un examen, vi s-a semnat un act important şi o să faceţi progrese în afaceri.