Horoscop 5 Martie 2019 Mar04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Martie 2019

Horoscop 5 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne iasă pasienţa cu munca în particular şi o să facem rost de bani să ne mai luăm şi ce ne place, nu numai ce ne trebuie.Vibraţia zilei este 5 şi o să ţinem cont de preferinţele alor noştri.


BERBEC – Poate se iveşte ocazia să cumpăraţi ceva din banii strânşi, poate e mai ieftin şi vă puneţi casa la punct sau maşină. Vă puteţi găsi altceva de lucru şi să aveţi chef de treabă, să câştigaţi şi bani, să fie un salt în carieră, să o porniţi pe alt drum profesional, c-aveţi resurse nelimitate.
TAUR – Vă invită cineva la o muncă în colectivitate şi o s-aveţi parte de satisfacţii, o să v-alegeţi cu ceva de valoare. Aveţi planuri mari, să daţi drumul unor afaceri, să vă bucuraţi de un câştig care v-ar aduce vacanţa mult visată, poate de Paşte, dacă nu mai devreme sau la vară.


GEMENI – Poate daţi zor să încheiaţi un proiect particular ca să începeţi un altul care să vă ţină în priză şi să v-asigure bani. Sfera partenerială e ofertantă, vă puteţi asocia cu nişte oameni să lucraţi cu spor şi vă puteţi găsi şi un partener de cuplu, dacă n-aveţi şi să faceţi o familie.
RAC – Se pare c-o să luaţi dintr-o sursă paralelă cu serviciul bani cu care să cumpăraţi tot ce v-au rugat ai voştri în ultima vreme. E posibil să vă integraţi într-un grup să vă dedicaţi unei activităţi care vă poate asigura un plus de prestigiu profesional şi să jucaţi în altă liga – la serviciu, la şcoală.


LEU – O să reapară cineva care vrea să continuaţi o relaţie ca să nu se piardă investiţia afectivă. Resurse mai sunt. Vin oferte de lucru, dar dacă sunteţi, deja, ocupaţi până peste cap o să amânaţi pentru o altă perioadă a anului colaborările, să nu ajungeţi la epuizare.
FECIOARĂ – O să vă pregătiţi, aşa pe-ndelete de un eveniment care e important pentru sufletul vostru şi o să iasă totul la mare artă. O să puteţi relua nişte negocieri ca să vedeţi dacă vă opriţi asupra vreunui proiect care vă poate aduce un venit constant, s-aveţi de rate şi de facturi.


BALANŢA – E de lămurit o poveste sentimentală să nu vă amăgiţi degeaba şi să nu-l amăgiţi nici pe partener. Sunt o serie de obligaţii familiale de care o să vreţi să vă achitaţi onorabil şi să vă rămână timp şi să vă trageţi sufletul să nu fiţi epuizaţi de luni aşa.
SCORPION – Sufleteşte promite să fie şi mai bine mai ales dacă renunţaţi la nişte defecte vizibile, deranjante. O să cumpăraţi lucruri noi, fie ca să remobilaţi interiorul locuinţei, fie ca să faceţi nişte reparaţii, să înlocuiţi şi aparatură uzată, să fie totul funcţional.


SĂGETĂTOR – E bine să-va-ngrijiti şi de sănătate, să puteţi lucra la capacitate maximă, să daţi cel mai bun randament. Poate închiriaţi un spaţiu ca să lucraţi acolo sau vă mutaţi pentru o vreme c-aveţi de zugrăvit sau reparaţi ceva şi nu puteţi locui în timpul ăsta.
CAPRICORN – Or să vă intre nişte bani care-or să vă prindă bine la cumpărăturile zilnice, că n-o să trebuiască să le tăiaţi de pe listă. O să luaţi semnături pe actele pe care le-aţi lăsat de multă vreme la semnat, dar se pare că vor mai fi unele pentru care trebuie s-aveţi răbdare ca să le luaţi gata parafate.


VĂRSĂTOR – Poate vă alăturaţi unei echipe care desfăşoară o activitate de timp liber şi o să fie un câştig în plan emoţional. La voi apar noutăţi şi o să fiţi receptivi la nou, o să veniţi şi voi cu idei ca să daţi amploare unui proiect care vă poate propulsa în carieră.
PEŞTI – Poate o să aprofundaţi nişte studii, o s-aveţi şi examene şi o să vă ocupaţi timpul cu tot felul de treburi de natură profesională. Puteţi începe lucruri noi de care să vă bucuraţi împreună cu familia, se poate şi să vă mutaţi dacă aţi primit un credit bancar, ori poate e cadou – casă, de la vreo rudă.