Horoscop 5 Mai 2024 May05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Mai 2024

Horoscop 5 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce ne rezervă astrele în ziua de Paște și cum sărbătorim acest moment special.Horoscop 5 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de sărbătoare, o zi a întâlnirii cu noi și pot avea loc schimbări interioare la nivel imperceptibil. Vibrația zilei este 5 și să lăsăm iubirea să ierte tot.


Horoscop 5 mai 2024 – Berbec – Se poate să aveți o revelație și să luați o decizie importantă care să vă schimbe viața în bine și să faceți lucruri bune și pentru cei din jur.
Horoscop 5 mai 2024 – Taur – O împlinire sufletească, după o perioadă încordată, că ați reunit în jurul vostru familia, iar pe prieteni urmează să-i vedeți în următoarele zile.


Horoscop 5 mai 2024 – Gemeni – O să faceți program și de ieșit pe afară după ce o să stați la masă cu ai voștri, că vi se lansează tot felul de invitații de revăzut prieteni, rude.
Horoscop 5 mai 2024 – Rac – O să vă dați peste cap să le faceți pe plac musafirilor care vă apreciază eleganța cu care ați pregătit totul și o să primiți daruri alese.


Horoscop 5 mai 2024 – Leu – O invitație la un eveniment, pe lângă masa festivă de Paște, mai e ceva care vă poate pune în valoare, poate primiți un premiu.
Horoscop 5 mai 2024 – Fecioară – Se poate să nu rămâneți pe loc, că aveți de făcut niște vizite și o să le faceți surprize rudelor, pe care nu le-ați putut aduna pe toate la aceeași masă.


Horoscop 5 mai 2024 – Balanță – O să vă bucurați atât de darurile pe care le-ați primit, cât și de bucuria pe care le-ați făcut-o celor dragi că ați ales pentru ei cadouri minunate.
Horoscop 5 mai 2024 – Scorpion – Vești bune, aprecieri din partea oaspeților și poate faceți vreun anunț de logodnă, ori poate de căsătorie, dacă n-ați legalizat relația.


Horoscop 5 mai 2024 – Săgetător – Surprizele se țin lanț, știți cum să le faceți viața frumoasă celor din jur, o să întrețineți o atmosferă de sărbătoare ca să fiți cu toții fericiți.
Horoscop 5 mai 2024 – Capricorn – Voi le sunteți recunoscători alor voștri, rudelor, prietenilor care sunt alături de voi și că încălzesc sufletul și poate o să vă vedeți și mâine cu ei.


Horoscop 5 mai 2024 – Vărsător – O să le faceți vizite celor cu care nu v-ați putut astă-noapte și o să aveți o zi încărcată, vă întoarceți cu tot felul de atenții din partea lor.
Horoscop 5 mai 2024 – Pești – Vă caută multă lume care vrea să vă scoată în oraș, vrea să dați și vreun răspuns referitor la vreun proiect pe care urmează să-l lansați la apă.