Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Mai 2021

Horoscop 5 MAI 2021, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii descoperă o metodă cu care vor câștiga mulți bani.Horoscop 5 MAI 2021, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. E un entuziasm care o să ne prindă bine, să ne facem planuri pentru perioada care urmează și să ținem pasul cu vremurile.


HOROSCOP 5 MAI 2021 BERBEC – O să aveți rezultate bune la activitățile de grup de pe net și o să vedeți în ce formulă o să continuați după 15, ca să fie un succes. E posibil să vă consultați cu ai voștri și să scoateți la vânzare ceva care v-ar aduce bani, ori poate sunt lucruri de care vreți să vă descotorosiți și le dați gratis cuiva.
HOROSCOP 5 MAI 2021 TAUR – Poate faceți socoteli să vedeți ce sumă să investiți în casă, că o să vreți să amenajați grădina, terasa, pentru doza de relaxare. Aveți voi motive de bucurie. Ai voștri sunt sănătoși, poate începeți lucrul după o perioadă de stat acasă și viața reintră în normal, drept pentru care sărbătoriți.


HOROSCOP 5 MAI 2021 GEMENI – Vă faceți planuri de lucrat ceva, neapărat, și în colaborare, ca să aveți cu ce să plătiți facturi, taxe, impozite. Se aproprie cineva, dar n-o să vă invadeze spațiul, că nu e voie. După 15 vedeți dacă simțiți la fel sau e o defazare care nu duce la o relație.
HOROSCOP 5 MAI 2021 RAC – O să vă faceți și voi o evaluare a stării de sănătate, mai eliminați din stres, din mâncărurile prea grele, care vă fac rău. Parcă vine un strigat de ajutor din partea familiei, a celor cu care nu locuiți împreună, dar poate fi de dor și nu pentru că nu se descurcă. O să treceți pe la ei săptămâna viitoare.


HOROSCOP 5 MAI 2021 LEU – E cineva dintr-o fostă relație care vă sună, insistă să mergeți mai departe, pentru că aveți multe în comun. O să mai răscoliți pe net în căutarea unei firme, agenții, cu care să lucrați, că aveți niște idei de proiecte, care se pretează la situația actuală.
HOROSCOP 5 MAI 2021 FECIOARĂ – Or să vă fie apreciate niște lucruri pe care le-oți fi pus în vânzare pe net și o să vă alegeți cu un profit. Se poate să luați legătura cu cei la care aveți de gând să vă duceți pentru o angajare, după 15 și cereți informații.


HOROSCOP 5 MAI 2021 BALANȚĂ – Poate vă vine o idee despre un spațiu de joacă fie în casă, fie afară, ca să le faceți o bucurie copiilor. O să alegeți niște preocupări, care să vă elibereze de încordare și o să vă aducă un plus de bună dispoziție, de optimism, că voi doar așa funcționați.
HOROSCOP 5 MAI 2021 SCORPION – Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai bună dacă o să puneți și mai mult accent pe comunicare. O să descoperiți o metodă de a vă spori veniturile și o să mai puteți face niște lucrări pe acasă, ori poate acum e momentul să vă luați o locuință.


HOROSCOP 5 MAI 2021 SĂGETĂTOR – Se poate să descoperiți niște bani în cont și să mai faceți o razie pe online, să vă luați ceva pentru casă. Vești dintre cele mai bune, că o să vină cineva cu care puteți construi o relație, că o să puteți pleca acolo unde visați de la începutul pandemiei și e un motiv de fericire.
HOROSCOP 5 MAI 2021 CAPRICORN – Lucrurile încep să se lege frumos la voi, e un echilibru pe care o să vă străduiți să-l păstrați ca să vă atingeți obiectivele. Se poate să luați o decizie referitoare la copii, cine să se ocupe de ei, ce anume să le mai cumpărați din lucrurile de care au nevoie, că nu păreți dispuși să cheltuiți prea mulți bani.


HOROSCOP 5 MAI 2021 VĂRSĂTOR – O să vă găsiți un partener de afaceri cu care să începeti ceva să prindă pe piață, că pare să fie ceva de viitor. Sufletește ar avea de unde să vă fie mai bine dacă o să fiți mai atenți la sensibilitățile celuilalt, că nu vrea să trăiască singur în relație, vrea să împărtășiți totul.
HOROSCOP 5 MAI 2021 PEȘTI – Poate vă spuneți punctul de vedere într-o filmare și așa vedeți dacă sunt oameni care să adere la ideile voastre. E o verificare. O să vă consultați cu prietenii să vedeți cu ce puteți veni nou în perioada următoare, pentru că aveți ceva de spus și de arătat lumii și e bine s-o faceți.