Horoscop 5 Decembrie 2016 Dec05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Decembrie 2016

Horoscop 5 decembrie. Capricornii pot pune pe picioare o afacere, iar Gemenii rezolva probleme de cuplu astazi.Horoscop 5 decembrie, prezentat de Neti Sandu. Se deschid frumos, cerurile si putem lua de-acolo ce-avem nevoie pentru noi si ai nostri, oricum, asa se-ntampla in pragul sarbatorilor si in timpul lor, si-ar fi pacat sa nu profitam, la maximum.Vibratia zilei este 5 si e bine sa-ndraznim sa facem lucruri de care, in general, ne temem.

Horoscop 2016 BERBEC – E cineva care se gandeste la voi si care va avea curajul sa v-o si spuna, poate va scoate la o cafea si o sa va puteti privi in ochi sa aflati adevarul despre relatia voastra. O sa va faceti auzite parerile, poate chiar va impuneti punctul de vedere in cadrul unei sedinte ca sa obtineti avantajele pentru care luptati de multa vreme.
Horoscop 2016 TAUR – Poate va duceti la un control medical , sa nu lasati de capul ei o afectiune care v-ar putea strica sarbatorile – aveti grija. Va invita cineva fie la sfarsit de saptamana, in alt oras, fie cu alta ocazie, probabil de sarbatori, sa impartasiti bucuriile si sa dati deoparte necazurile care v-au dat de furca.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa vreti un raspuns clar de la fiinta iubita, sa stiti unde veti petrece week-endul si eventual, cu care dintre prieteni. Poate cadeti la o-ntelegere cu sefii, in privinta banilor care vi se cuvin si a zilelor libere, sa plecati cu ai vostri cand au si ei liber, de sarbatori.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa va dati intalnire cu fosti colegi de clasa, de scoala, de serviciu, e o revedere care sa va-ncarce, frumos, sufleteste.E un eveniment monden la care v-ar prinde bine sa ajungeti, sa mai aflati una, alta despre niste colaborari in care v-ati putea implica, sa mai faceti rost de niste bani.

Horoscop 2016 LEU – Poate o sa dati si sa cereti, la randul vostru niste explicatii cu privire la o discutie in contradictoriu cu partenerul de cuplu. Se contureaza o sansa de re-afirmare, poate va gasiti un sponsor care sa va dea posibilitatea sa dati drumul pe piata unui produs, sa avansati oricum, cu proiectele.
Horoscop 2016 FECIOARA – Sa speram ca mesajul de dragoste va fi pe masura asteptarilor si o sa formati un cuplu de toata frumusetea. Intalnire cu un partener de afaceri, ca sa vedeti cum stati cu munca, daca va-ncadrati in termenele de predare si daca o sa va luati banii la timp.

Horoscop 2016 BALANTA – Posibile schimbari favorabile la locul de munca , vin sefi, colegi noi si oo sa vi se ceara, poate, o noua sansa in dragoste si poate faceti cumva sa reparati, din mers, greselile, ca sa nu stati pe loc, sa mergeti mai departe pe drumul vostru. sa dati o dovada de felxibilitate in noua conjunctura.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa fiti deja trecuti pe o lista de prime, bonuri valorice, al treisprezecelea salariu si altele….si o sa va-ncante ideea. Vi se confirma un accept, ca puteti lucra altundeva si sa luati mai multi bani, sa aveti posibilitatea sa obtineti un credit, la care pan-acum n-aveati acces.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate relua un proiect care v-a adus satisfactii morale si care tine de binele celorlalti, vreo activitate caritabila de sfarsit de an. O sa primiti un cadou, un semn de apreciere din partea cuiva care a gasit cum sa va rasplateasca pentru felul in care ati muncit sau pentru alte calitati
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa va miste ceva la coarda sensibila si o sa dati cartile pe fata intr-o chestiune de ordin sentimental, sa va eliberati. E posibil sa demarati o afacere care sa se deruleze frumos si sa castigati acei bani care sa va salveze dintr-o situatie delicata, c-aveti nevoie -urgenta- de bani.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa va implicati intr-o actiune de amploare si sa va faceti intrarea in alt mediu, sa relationati cu oameni de alt calibru. O sa-i dati de capat unei situatii care va tinea pe loc si o sa descoperiti noi strategii care sa v-ajute sa faceti progrese pe scara sociala e momentul vostru de afirmare.
Horoscop 2016 PESTI – O problema de sanatate risca sa se agraveze daca nu-i acordati atentia cuvenita si n-aveti nevoie de neplaceri, acum de sarbatori. Se poate sa luati un supliment financiar pe care sa-l puneti – la secret – pana cand veti lua cadourile de craciun sau veti achita biletele de vacanta – sa fie surpriza.
Horoscop Azi 5 Decembrie 2016