Horoscop 5 Aprilie 2024 Apr04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 5 Aprilie 2024

Horoscop 5 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate gândi la căsătorie. E un moment bun pentru așa ceva.Horoscop 5 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. Avem energie ca să rezolvăm tot felul de lucruri complicate și o să ne putem și destinde, să plecăm pe undeva în plimbare.Vibrația zilei este 5 și o să ne bucurăm de o vizită, o invitație în țară, în afara.


Horoscop 5 aprilie 2024 – BERBEC – O să interacționați cu niște oameni care vor să puneți cu toții umărul la un proiect și o să vă mobilizați, că lumea, că vreți să faceți impresie bună.O să apară cineva care vrea să formați un cuplu și o să vă puteți înțelege, cu condiția să fiți receptivi la sensibilitățile celuilalt.
Horoscop 5 aprilie 2024 – TAUR – E o conjunctură favorizantă avansării la slujbă, poate e o numire în funcție, luați vreun premiu, oricum se anunță mai mulți bani în perioada care urmează.Sunt promisiuni de viață mai bună în cuplu și o să fiți mai receptivi la dorințele partenerului, o să petreceți un timp de calitate și în afara casei.


Horoscop 5 aprilie 2024 – GEMENI – Solicitări din toate direcțiile, o să vă achitați de cât mai multe obligații morale și materiale până la sfârșitul zilei și restul lăsați pe săptămâna viitoare.Se poate să țineți tot în negocieri până o să vă puneți de acord cu angajatorii că nu o să vă lăsați pe mâna lor, o să vreți să fie și ca voi.
Horoscop 5 aprilie 2024 – RAC – O să puneți niște lucruri în ordine că s-ar putea să plecați, cel puțin pentru o vreme, altundeva și nu vreți să lăsați niște situații în aer, că vă place să fie totul clar.Se poate să scoateți niște bani de la saltea să mai luați câte ceva pentru casă, acum, în prag de sărbători și pentru încântarea musafirilor.


Horoscop 5 aprilie 2024 – LEU – Un nou proiect la orizont care o să vă aducă bani și o să vă puteți pune în valoare că poate fi de anvergură și o să aveți forța necesară să faceți față solicitarilor.O să vă faceți timp – musai – și pentru mondenități, că aveți nevoie de o gură de oxigen, să mai cunoașteți și altă lume.
Horoscop 5 aprilie 2024 – FECIOARĂ – Vi se face o ofertă de lucru, dar sunteți reticenți, vă mai intersectați în dreapta și-n stânga și puteți întârzia cu răspunsul.Apare cineva care vrea să vă cunoască mai bine și dacă n-aveți partener de viață puteți încerca.


Horoscop 5 aprilie 2024 – BALANȚĂ – O să-i adunați pe prieteni în jurul vostru și poate plecați într-o escapadă turistică, poate vă duceți la un party în oraș sau în afara pe undeva.Sunt niște acte pe care trebuia să le semnați mai de mult, dar abia acum s-au întrunit condițiile ca să le parafati.
Horoscop 5 aprilie 2024 – SCORPION – E un moment bun să vă gândiți la o căsnicie, să vă așezați la casa voastră și o să faceți anunțul, poate de Paște, sau poate sunteți deja căsătoriți și vă reinnoiți jurămintele.Se poate să descoperiți un hobby care să vă scoată din starea de inerție de care nu sunteți încântați și o să vă bucurați de rezultate.


Horoscop 5 aprilie 2024 – SĂGETĂTOR – Se pare că e cineva care a lipsit din viața voastră și vrea să recupereze timpul care a trecut și vă scoate în oraș să povestiți ce s-a mai petrecut în răstimpul care s-a scurs.O stare de bine – poate mai profita cineva din sarcinile voastre și o să aveți timp să dați o fugă în alt oraș, la distracție.
Horoscop 5 aprilie 2024 – CAPRICORN – Sunt chestiuni mai vechi care se cer rezolvate neapărat și poate faceți cumva să nu mai rămână urmă de restanță că vreți să începeți proiecte noi.O să vă priască munca în colectivitate că o să fie oameni la fel de muncitori ca și voi și se preconizează un succes.


Horoscop 5 aprilie 2024 – VĂRSĂTOR – O să luați niște bani, că aveți de recuperat din urmă, și o să aveți pentru o plecare într-o stațiune de agrement ca să vă revigorați.Se poate să intrați într-o competiție pentru un titlu, o funcție și o să puneți la bătaie toate resursele ca să doborâți concurența.
Horoscop 5 aprilie 2024 – PEȘTI – E o efervescență la voi, aveți un program încărcat, dar o să faceți și treabă, dar puteți ieși pe la mondenități după program și puteți pleca și într-o excursie.Se poate să întâlniți pe cineva care să vă fascineze și să vreți să aflați cât mai multe lucruri despre persoana respectivă, pentru o relație.relatie.