Horoscop 4 Septembrie Sep04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Septembrie

Horoscop 4 septembrie 2016. Capricornii primesc recompense in dragoste, Taurii sarbatoresc cu prietenii.Horoscop 4 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsa. Vibratia zilei este 4 si o sa refacem neaparat atmosfera din familie.Ar fi minunat sa profitam la maximum de timpul liber si sa ne plimbam, sa facem miscare, sa reactualizam vechi prietenii ca sa consolidam relatiile, la toate nivelele.

BERBEC – Se poate sa primiti un mesaj de dor de la cineva care n-a mai putut ajunge la o intalnire, dar o sa recuperati. Va duceti la un eveniment monden, poate fi si o competitie, va masurati fortele cu ale cuiva care se considera mai puternic, mai valoros decat voi.
TAUR – Poate va dati intalnire cu prietenii ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau ca sa stati la taclale, pur si simplu. Se pare ca va puteti permite sa cheltuiti niste bani ca sa se simta toti ai vostri bine, le gatiti ceva delicios si-i mai chemati si pe niste prieteni pe la voi.

GEMENI – E posibil sa va-ndragostiti de cineva care intruneste calitatile pe care le cautati de multa vreme la omul iubit. Sunteti dispusi sa faceti chiar si un efort mai mare ca sa revedeti niste oameni dragi, sau e vorba despre omul visurilor voastre pe care luptati sa-l recastigati.
RAC – Poate faceti o tratatie la voi acasa, de dragul unor prieteni, le faceti o surpriza, e ceva de suflet. O s-aveti prilejul sa reparati atmosfera din familia largita, poate-i impacati pe niste tineri cu parintii, cu socrii sau pe alte rude le recastigati.

LEU – Sunt ceva evenimente prin oras si o sa dati si voi pe-acolo sa vedeti care sunt noutatile si cu cine v-ati putea asocia in afaceri. Se anunta restrictie, poate va duceti la o ceremonie, dati de oameni dragi pe-acolo, reinnodati vechi prietenii si poate fixati urmatoarea iesire cu grupul.
FECIOARA – Posibila aniversare in familie si o sa-i reintalniti pe cei care va sunt cel mai aproape de inima. Se pot indrepta niste lucruri din trecut, sa revedeti niste oameni, sa va spalati niste pacate si sa mergeti mai departe intr-o relatie de cuplu.

BALANTA – Revine cineva dupa o lunga absenta si o sa va puteti verifica sentimentele sa stiti daca puteti spera la un redivivus sau nu. E posibil sa primiti un cadou, daca nu chiar o suma de bani care v-ar fi de mare folos, sa iesiti cu ai vostri la o terasa, sa va simtiti bine, ca e relas.
SCORPION – Un dus-intors la malul marii, la munte, o iesire cu prietenii v-ar scutura de tot stresul acumulat. Poate refaceti grupul de prieteni de altadata si faceti sport, va plimbati, ascultati muzica, va duceti la teatru sau intr-o drumetie, o vilegiatura.

SAGETATOR – I-ati putea face o surpriza placuta fiintei iubite si sa luati bilete la un concert, sa rezervati o masa la un restaurant. Ati putea fi gazdele unui eveniment care sa va solicite din mai multe puncte de vedere si sa ofere satisfactii morale, o sa-i faceti pe niste oameni fericiti.
CAPRICORN – Va invita cineva la o cafea si puteti afla despre un job sau despre o afacere, si-o sa puteti gasi si un sponsor, din zbor, asa. Vi s-au promis niste bani si o sa-i luati, iar daca e vorba despre un semn de viata, de atentie din partea cuiva, o sa le primiti, e momentul recompenselor!

VARSATOR – E o sindrofie de la care nu puteti lipsi , dar nici n-o sa regretati, c-o sa dati de oameni cu care chiar rezonati sufleteste. Foarte posibila reuniune cu prieteni, ca sa desfasurati tot felul de activitati dec onectante, sa profitati de timpul liber, atat de pretios.
PESTI – Poate vine un musafir de la drum si o sa petreceti cateva ore bune impreuna, mai apar si niste prieteni si o sa se lase cu distractie. Se poate sa va aflati in faza de tatonare cu un nou partener de cuplu si o iesire in lume cu prietenii, v-ar prinde bine, sa vedeti ce zic si ei, cum interactioneaza.
Horoscop Azi 4 Septembrie 2016