Horoscop 4 Septembrie 2021 Sep04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Septembrie 2021

Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele primesc bani și își rezolvă multe probleme.O zi reușită. O să ne ocupăm și de treburile familiale și de noi, să mai ieșim în lume ca să luăm pulsul societății.Vibrația zilei este 4 și o să ne putem plimba ca să ne dezmorțim și la trup și la minte și suflet.


Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu BERBEC – Vă curtează cineva și nu e o singură persoană și o să vă descurcați frumos, ieșiți la cafea, la înghețată, la film. Vă puteți găsi și altceva de lucru, dar se poate să nu aveți un motiv suficient de bun să vă mutați, deocamdată, vedem din toamnă ce se mai întâmplă.
Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu TAUR – O să vă caute cineva care s-ar părea că are niște nedumeriri referitoare la comportamentul vostru și poate-i ziceți două vorbe. O să descoperiți locuri minunate pentru copii, îi duceți pe undeva cât mai e vacanță și o să fie toată lumea mulțumită și vă mai puteți duce și mâine, poimâine.


Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu GEMENI – E momentul să faceți progrese în sfera sentimentală și să ajungeți la căsătorie, iar unii dintre voi o să întâlniți pe cineva. Sunt ceva treburi casnice de care va trebui să vă ocupați, dar scăpați rapid de ele să vă puteți mișca, pentru că monotonia nu e pentru voi, deloc.
Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu RAC – O să cheltuiți fară regrete niște bani și să vă simțiți bine cu familia și cu prietenii la masă undeva, în oraș. O apariție – surpriză – vine cineva și vă scoate din casă, poate pentru că aveți un sărbătorit, se căsătorește cineva și e de făcut chef, să vă rămână amintire.


Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu LEU – Invitațiile ca să vă duceți cu prietenii, cu rudele într-o stațiune de agrement curg și o să vă găsiți timp să stați câte puțin cu fiecare dintre cei aflați la drum. E animație la voi și o să vă duceți pe la evenimentele din oraș, zilele astea, ca să vă conectați la ce se întâmplă nou și să ieșiți și voi la rampă cu ceva, să faceți impresie.
Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ – Vi se plătesc niște ore suplimentare, vă recuperați banii din diverse părți și o să se instaleze și confortul financiar – pentru o vreme. O să puteți rezolva multe treburi și vă puteți și deplasa azi sau mâine spre o zonă de agrement ca să mai uitați de rate și de facturi.


Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ – O să vă acordați un plus de atenție, vă mai luați câte ceva nou de îmbrăcat, de încălțat și încercați și o cosmetică, un tuns. Poate mai dați o fugă pe undeva, în week-end, și o să vă întoarceti cu alt vibe, fresh, și cu planuri de anvergură, ca să vă faceți și mai remarcați în societate.
Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu SCORPION – E o chestiune de ordin sufletesc care v-a tot zgândărit și dacă nu vorbiți despre ea o să vă sâcâie în continuare – externalizați-o. Se poate să vă strângeți câțiva prieteni și să plecați la munte sau la mare, dacă preferați o plajă, o baie în apa marii și o să fie reconfortant.


Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR – Poate mai luați niște sume de bani de la cei cu care ați colaborat și o să faceți o escapadă turistică azi, mâine. E posibil să luați parte la un eveniment care o să vă propulseze în carieră și o să intrați într-o altă lume în care pretențiile cresc, dar o să faceți față cu succes.
Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu CAPRICORN – E posibil să apară cineva care să vă facă viață frumoasă daca nu aveți pe nimeni și sunteți în căutarea fericirii. O reușită în planul legalizărilor, vi se vor semna acele acte care vă permit o angajare, înscrierea la scoală, plecarea într-o vacanță în țară sau peste hotare.


Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR – O să vă conversați întăi cu cineva care vrea să petreceți un timp împreună și apoi o să vă și vedeți. O să vă scoată cineva în lume, poate aveți și ceva de sărbătorit și o să fie o atmosferă cu iz festiv, toață lumea se bucură că fiecare are un motiv al lui să fie fericit.
Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu PEȘTI – O să vă invite cineva într-o plimbare și n-o să ziceți NU dacă nu sunteți prinși cu treburi casnice, că aveți nevoie de un respiro. Se poate să lăsați pe luni discuțiile pe marginea unui contract și o să vă relaxați zilele astea ca să puteți lua cea mai înțeleaptă decizie cu privire la un angajament.