Horoscop  4 Septembrie 2019 Sep04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Septembrie 2019

Horoscop 4 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii, surprize pe plan sentimental.O zi cu veşti bune. O să ne bucurăm de o confirmare, de sosirea cuiva, de plecarea noastră acolo unde ne-am dorit şi lucrurile or să se lege frumos.Vibraţia zilei este 4 şi o să fim atenţi la detalii, să iasă ceva de calitate extra din mâinile noastre.


HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC – Poate v-aţi pregătit pentru nişte schimbări în locuinţă, luaţi mobilă nouă, aparatura nouă, diverse lucruri care să vă creeze alt confort. O să vă dea cineva un rest de bani şi-o să vă puteţi duce şi voi la doctor, să vedeţi în ce stare se afla organismul şi să interveniţi dacă e cazul.
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 TAUR – E un moment bun să se pună problema copiilor, să deveniţi părinţi, ori poate vi se încredinţează tutela unui copil, s-a-ncheiat un proces. Se poate să apară cineva care să se-arate – brusc – interesat de voi şi să-ncepeți o relaţie care să v-aducă lumina în suflet, în viaţă.


HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI – E an bun de căsătorie şi trebuie s-apară cineva dacă nu aveţi deja, o relaţie, şi să vă meargă cât se poate de bine de-aici încolo. Vă interesează o mutare la alt domiciliu, fie şi temporar, şi să găsiţi poate printr-o agenţie imobiliară, dacă nu cumva, absolut întâmplător.
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 RAC – Sunteţi într-o perioadă de creativitate, aveţi inspiraţie şi vreţi s-o transpuneţi în practică pentru că aveţi multe de spus. Poate vă înscrieţi la nişte cursuri, ori poate alegeţi împreună cu copiii o şcoală, o grădiniţă, asta dacă n-aţi făcut-o până acum c-aţi fost ocupaţi.


HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 LEU – Poate vă faceţi planuri legate de copii, de cumpărat o locuinţă mai spaţioasă ca să fiţi în largul vostru. Se poate să bateţi palma pentru un loc de muncă, ori vă treziţi cu o mărire de salariu şi o să vă daţi seama cât de multe lucruri puteţi face cu aceşti bani, o să vă descurcaţi frumos.
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ – Rezolvări pe mai multe planuri, intraţi într-o nouă etapă profesională şi o s-aveţi progrese vizibile. Vă bate gândul să plecaţi pentru o vreme să vedeţi ce mai e prin lume, să lucraţi, ori la studii, să vă căsătoriţi poate, dacă v-aşteaptă cineva prin alte zări.


HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢĂ – O să vă daţi acordul pentru o colaborare numai bună ca să vă sporească veniturile şi o să fie o degajare financiară. O să luaţi ceva mai mulţi bani pentru că oţi fi lucrat şi în particular, ori poate aţi vândut ceva şi depuneţi banii în bancă, şi se vede acolo un capital.
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION = Se poate să vă invite cineva la o plimbare, la o discuţie la cafea, să se vadă în ce stadiu se află relaţia voastră, încotro. Apar noutăţi care să vă scoată din zona de confort şi să vă lansaţi în nişte experienţe profesionale care să vă ofere posibilitatea să avansaţi în carieră.


HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – Vi se oferă ocazia să străluciţi în societate, să deveniţi un reper, un icon prin ceva care vă defineşte. O să vă interesaţi mai îndeaproape de bunăstarea familiei şi o să faceţi nişte achiziţii, vă puneţi casa la punct, sau veţi recondiţiona o căsuţă de vacanţă.
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN = O să fie nevoie de toată priceperea voastră la un proiect care-o să v-aducă vizibilitate şi o să vă puneţi la bătaie toate resursele ca să reuşiţi. Poate o să vă plimbaţi prin ţară, prin lume, fie cu treaba, fie pentru că vreţi să vedeţi lucruri noi care să va-mbogateasca sufleteşte.


HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – O să puteţi face rost de bani dintr-o sursă particulară şi or să conteze la bugetul familiei, mai ales dacă aveţi taxe şcolare de achitat. O să recuperaţi nişte bani care v-ajută să mai daţi o raită prin zonele turistice preferate, să vă relaxaţi, să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete la serviciu.
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI – Partenerul de cuplu o să vă acorde un plus de atenţie, poate v-a pregătit o surpriză, poate urmează o cerere-n căsătorie. O să intraţi într-o rundă de negocieri şi se poate să cădeţi la o înţelegere, să vă daţi acordul pentru o colaborare care-o să vă propulseze în carieră.