Horoscop 4  Octombrie 2023 Oct03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Octombrie 2023

Horoscop 4 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se pregătește pentru o nouă relație.Horoscop 4 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Eforturi azi. O să știm ce avem de făcut, cu cine să luăm legătura ca să mergem la sigur, dacă avem ceva dubii, și să ne mobilizăm toate resursele ca să ne bucurăm de succes. Vibrația zilei este 4 și o să ne facem curaj să atacăm obiective îndrăznețe.


Horoscop 4 octombrie 2023 – BERBEC – O să vă asociați cu niște oameni ca să faceți rost de bani, dacă veți lucra în parteneriat, dar se poate să vă întâlniți și ca să practicați un sport, să aveți activități care să vă destindă.Vi se lansează invitația să ieșiți la o cafea sau să plecați în weekend pe undeva, să vedeți cum vă merge în doi, dacă vă acomodați.O să puteți întâlni și voi pe cineva care să vă placă așa cum sunteți și să fie o bucurie traiul în doi.
Horoscop 4 octombrie 2023 – TAUR – Se pare că o să mai cheltuiți ceva bani cu casa și o să pregătiți terenul pentru musafiri, că o să dați o petrecere zilele astea, c-o fi vreo aniversare sau altceva festiv.Se poate să vă implicați în pregătirea unui eveniment care o să vă pună calitățile ascunse în valoare.Se pare că o să vă faceți mai mult timp pentru copii, îi duceți la cursuri speciale, să practice un sport, faceți și împreună mișcare.


Horoscop 4 octombrie 2023 – GEMENI – O să puteți demara un proiect care să vă țină ocupați până pe la primăvară și să adunați niște bani cu care să rezolvați problemele mai complicate.Se poate să găsiți niște lucruri ieftine de cumpărat pentru o casă, or fi și în rate și o să vă rezolvați problema locuinței.Poate ați nimerit niște reduceri și o să luați diverse lucruri pentru casă și poate duceți și mașina la control.
Horoscop 4 octombrie 2023 – RAC – O să vă descurcați cu actele pe care le duceți la semnat și o să mergeți mai departe cu demersurile care țin de o angajare, de o etapă superioară la școală.Poate faceți o curățenie generală acasă, aruncați vechiturile și luați lucruri noi și ornamente, perdele, draperii, fotolii noi.O să aveți treburi gospodăreşti, de reamenajare, vă ocupați și de școala voastră, a copiilor, o să tot faceți drumuri.


Horoscop 4 octombrie 2023 – LEU – Poate vi s-au aprobat un salariu în avans, un împrumut bancar, sfera financiară pare echilibrată și o să scăpați de griji, că nu o să rămâneți în aer cu banii.O să vă dați întâlnire cu grupul ca să luați parte la diverse proiecte care v-ar aduce bani și ați căpăta experiență.Aveți șanse mari să vă luați înapoi banii pe care i-ați împrumutat cuiva și să faceți față cheltuielilor de sezon.
Horoscop 4 octombrie 2023 – FECIOARĂ – O să recuperați bani din mai multe surse și o să și cheltuiți din ei, dar o să vă puneți ceva și deoparte ca să aveți un buget de rezervă.E cineva care își dorește să vă cunoașteți, să fiți împreună și să vă și căsătoriți, dacă sunteți singuri.Se rezolvă chestiuni mai vechi, acte, neînțelegerile cu cei din familie dispar și se anunță și o stare de sănătate mai bună.


Horoscop 4 octombrie 2023 – BALANȚĂ – O să începeți proiecte noi care să vă repună în valoare și o să aveți parte de câștiguri, că o să investiți multă energie și resurse ca să reușiți.O să simțiți mai multă căldură sufletească din partea celor din jur și o să le răspundeți și voi cu aceeași măsură.Păreți pregătiți pentru o nouă relație, dacă sunteți singuri, și vă puteți și căsători anul viitor.
Horoscop 4 octombrie 2023 – SCORPION – Vi se rezolvă niște lucruri legate de casă și o să cheltuiți cam mulți bani, dar nu se poate fără, că vreți să vă puneți casa la punct, să sporiți gradul de confort.Poate angajați o firmă să vă repare niște instalații acasă, o aparatură, și să duceți și mașina în service.Vă faceți ordine în lista de prieteni și îi cultivați pe cei care v-au fost alături când ați fost triști, supărați.


Horoscop 4 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Șefii au nevoie de prezența voastră, de ideile, de strategiile voastre și or să vă pună la treabă, că se bazează pe calitățile de excepție pe care le aveți.Poate aveți de luat o decizie referitoare la munca în echipă sau la o plecare în excursie sâmbătă, duminică.Apar proiecte noi și o să aveți de unde să luați bani, că veți lucra și în particular în măsura timpului disponibil.
Horoscop 4 octombrie 2023 – CAPRICORN – Vin bani și o să aveți grijă să vă achitați de toate plățile lunare și cu ce rămâne o să vă distrați sau o să-i duceți pe copii în parcul de distracție.Vin și bani, or să fie și cheltuieli și o să fie o perioadă echilibrată din punct de vedere financiar.Vă scoateți banii să vă ajungă pentru rate, facturi și pentru cursurile la care vreți să vă înscrieți.


Horoscop 4 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – E animație la voi, că o să aveți multe pe cap și o să fie totul contracronometru și e bine să fiți calculați, să nu vă pierdeți în amănunte, că nu o să răzbiți.Se poate să recuperați niște bani și să-i și dați, că aveți de plătit cursuri, să vă luați manuale, sau pentru copii s-ar putea să fie.O să faceți tot posibilul să dați o fugă zilele astea la cineva de prin țară, să schimbați o vorbă, poate aveţi și alte treburi.
Horoscop 4 octombrie 2023 – PEȘTI – O să apară acea persoană care e interesată de voi și s-ar putea să fiți și voi dornici să vă vedeți, mai ales ca să știți dacă sunteți compatibili sau nu.E bine să aveți curaj să vă cereți banii cuveniți înapoi pentru că o să dați și celorlalți un exemplu de atitudine hotărâtă, că luptați pentru voi.Se poate să reluați o negociere, să vedeți dacă angajatorul e dispus să vă împlinească dorințele, că altfel vă e bine unde sunteți.