Horoscop 4 Octombrie 2016 Oct04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Octombrie 2016

Horoscop 4 octombrie 2016. Astazi, Capricornii primesc bani in plus la salariu, iar Racii primesc invitatii in oras.Horoscop 4 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa observam disponibilitate la cei din jurul nostru si o sa luam semnaturi, bani, o sa ne putem intelege indiferent ce probleme avem si o sa ne fie mai usor, o sa facem progrese.

Horoscop 2016 BERBEC – Multa lume e interesata de voi, de unde pan-acum aveati impresia ca v-au uitat cu totii si-o sa fiti incantati, normal. Poate vi se propune o afacere, e ceva incitant care sa va starneasca adrenalina si sa veniti cu strategii care sa v-aduca succes, sa dati lovitura.
Horoscop 2016 TAUR – O sa va surprinda ajutorul pe care vi-l ofera niste prietene, colege, e un discount, ramaneti cu mai mult timp liber. O perioada mult mai buna in relatia de cuplu semn ca ati dezvoltat comunicarea pe mai multe planuri si sunt sanse sa va fie bine.

Horoscop 2016 GEMENI – E o perioada mai banoasa, poate si pentru ca veti lucra in particular si va intra bani in cont. Apar niste bani cu care-o sa puteti cumpara mare parte din lucrurile pentru care nu va ajungeau banii si-o sa scapati de niste griji.
Horoscop 2016 RAC – O invitatie la masa in oras, sunt lucruri importante de luat in discutie si e bine sa va faceti timp pentru ele. Va reusesc preocuparile care tin de afaceri, dar si cele care tin de reconditionarea unor aparaturi de pe-acasa, iar la serviciu e bine sa le cereti cu insistenta sefilor ca sa le primiti.

Horoscop 2016 LEU – O intalnire amicala si-o sa stati la povesti, poate va vin si idei legate de serviciu, de scoala, de viata personala. O sa luati bani pentru ce-ati muncit acum vreo doua luni, poate sunt restante ori veti lua banii in transe c-asa v-ati inteles, dac-ati vandut o casa, o masina.
Horoscop 2016 FECIOARA – O s-aveti multe drumuri de facut, poate plecati intr-o delegatie sau chiar intr-un week-end prelungit si o sa va refaceti intreg potentialul. Se vor gasi niste oameni de afaceri sa va sponsorizeze un proiect, sa puteti avansa cu lucrarile, sa-ncepeti sa luati bani s-aveti pentru platile curente.

Horoscop 2016 BALANTA – Bine-ar fi sa dati pe la doctor pentru investigatii medicale si sa faceti si ce va spune, sa luati un tratament, daca o sa fie nevoie. Incep sa va intre niste bani cu care sa platiti tot ce-aveti pe lista de lucruri obligatorii si s-ar putea sa luati si in continuare, nu numai o luna, doua.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa dati o raita pe la magazine sa va reinnoiti garderoba, sa mai luati si lucruri care va plac, in afara celor trebuincioase. Noutati care sa va bucure, vine cineva de care va e dor, luati banii pe care vi-i promisese cineva mai demult sau primiti ceva in dar, pentru ca-i sunteti cuiva drag.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa luati parte la diverse manifestari care sa va stimuleze imaginatia, sa puneti in aplicare lucruri noi care sa va deschida o alta perspectiva profesionala. Poate va organizati intr-un grup ca sa desfasurati activitati care sa va starneasca interesul, sa creati lucruri noi care sa v-aduca bani si prestigiu.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa primiti ceva in plus la salariu sau sa castigati bani din colaborari sau s-or gasi alte resurse. Un raspuns favorabil de la vreo agentie turistica sau imobiliara si o sa luati o decizie in functie de ce v-anunta in hartii si-o sa aveti un statut clar de-aici incolo.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate faceti o rezervare sa plecati in week-end pe undeva cu fiinta iubita si-i spuneti atunci, sa fie surpriza. O s-aveti parte de niste surprize placute si o sa lucrati cu mai multa tragere de inima, totul o sa para mai usor, o sa faceti progrese vizibile in anumite directii.
Horoscop 2016 PESTI – Ati putea relua o discutie intre patru ochi cu cineva care va poate deveni partener de viata cu conditia sa asigurati armonia in cuplu. Se poate sa va-ntrebe cineva daca nu vreti sa lucrati intr-o echipa noua si ramane sa aflati daca e cu titlu permanent sau temporar – vedeti si cum va convine.
Horoscop Azi 4 Octombrie 2016