Horoscop 4 Noiembrie 2016 Nov04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Noiembrie 2016

Horoscop 4 noiembrie 2016. Astazi, Leii intalnesc o persoana de care se pot indragosti, iar Sagetatorii fac rost de baniHoroscop 4 noiembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ne putem bucura de prezenta celor dragi, de o plimbare mai pe-aproape ori mai departe de casa si o sa ne-ncarcam bateriile sa dam cel mai bun randament la treaba si sa ne distram totodata.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va faca o vizita cineva care a lipsit o vreme din viata voastra si ati putea face cumva sa v-adunati de pe unde traiti, departe unul de celalalt. O sa va asociati cu niste oameni care sunt dornici de afirmare, ca si voi, de altfel, si o sa faceti treaba buna impreuna, o sa iasa un lucru de calitate care sa va propulseze in cariera.
Horoscop 2016 TAUR – O sa deveniti mai comunicativi si-o sa prinda bine relatiei ca intraserati intr-o apatie deloc sanatoasa. Sunt cativa tineri care vor sa fie in preajma voastra si sa iesiti pe la evenimentele din targ, sa va-ncarcati cu energii pozitive, sa va puneti in practica ideile ingenioase.

Horoscop 2016 GEMENI – O iesire cu grupul de prieteni o sa va destinda sufleteste, poate descoperiti preocupari comune cu care sa va delectati in timpul liber. E posibil sa intalniti pe cineva care sa va placa asa cum sunteti si sa iasa de-aici o relatie de toata frumusetea, pe care s-o gestionati cu masura.
Horoscop 2016 RAC – Poate mai dati cautare pe net sau printre amici sa va gasiti o casa, fie ea si cu chirie, pentru o vreme. Intrevedere importanta cu cineva care va ofera o colaborare, dar trebuie vazut daca este si avantajoasa, ca sa nu faceti o alegere paguboasa, stiti.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa va farmece o persoana picata in cercul vostru de prieteni si toate gandurile si sentimentele sa se duca intr-acolo. Poate va faceti timp sa treceti in revista magazinele de mobilier, decoratiuni interioare sa mai schimbati cite ceva pe-acasa si poate-ati pus ceva bani deoparte.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate vine cineva in vizita si ramane si in urmatoarele doua zile s-aveti timp sa povestiti cate-n luna si in stele, vorba aceea. Le faceti o vizita rudelor apropiate ca sa refaceti spiritul familiei, ca sa ramineti uniti, s-aveti sentimentul de stabilitate, statornicie.

Horoscop 2016 BALANTA – Va invita cineva la o casa de vacanta pe undeva prin tara sau prin strainatate, sa petreceti un timp de calitate impreuna. Or sa va treaca niste zvonuri pe la urechi, ca sunt oameni care vor sa lucrati impreuna si daca aveti timp in particular o puteti face, daca nu, poate fi ceva de persectiva.
Horoscop 2016 SCORPION – Or sa va invite prietenii la plimbare, sa admirati un peisaj de toamna pe undeva pe la munte sau in parc. Va reusesc o serie de lucruri pe care le-ati inceput de multe ori dar tot n-ajungeati sa le duceti la bun sfarsit pentru ca apareau nenumarate piedici.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa dispuneti de niste bani si-aveti cu ce iesi la plimbare, sa vedeti ce mai e nou prin oras, sa faceti si cumparaturi, la o adica. Poate organizati o iesire cu prietenii prin oras, daca sunt lucruri care va retin pe linga casa si e nevoie de voi pe-aici, sa le fiti de ajutor celor dragi.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Cineva care tine la voi o sa va faca o surpriza placuta si sa va invite la un suc, o cafea sau la un spectacol. O sa relationati cu diverse persoane ca sa faceti rost de niste produse, sa vindeti, sa cumparati ceva sau sa puneti in legatura niste oameni care pot colabora la un proiect.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate sunteti in cautarea cadoului ideal pentru cineva care-si sarbatoreste ziua de nastere sau se casatoreste civil. Se pare c-o sa faceti act de prezenta pe la cate-o manifestare sportiva, artistica, sunt evenimente la care o s-aveti si voi un cuvint de spus.
Horoscop 2016 PESTI – O sa iesiti pe la mondenitati c-aveti nevoie de un schimb de idei cu oamenii a caror parere conteaza pentru voi. Poate-o sa strangeti relatiile cu rudele de prin imprejurimi si puneti mana de la mana ca sa pregatiti o nunta sau poate va ocupati de reconstructia unei case.
Horoscop Azi 4 Noiembrie 2016==