Horoscop 4 Mai 2024 May03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Mai 2024

Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște.Horoscop 4 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem o incursiune interioară, un bilanț sufletesc ca să vedem dacă suntem în acord cu ce ne dorim de la noi și cu ce își doresc și ceilalți de la noi. Vibrația zilei este 4 și o să avem curaj să fim sinceri cu noi și cu toată lumea.


Horoscop 4 mai 2024 – Berbec – Se poate să plecați spre o destinație de vacanță, dacă n-ați plecat deja, și să petreceți sărbătorile într-un cadru pitoresc, ca să vă meargă la suflet și vouă și alor voștri.
Horoscop 4 mai 2024 – Taur – V-au rămas multe de făcut, dar o să primiți ajutoare și o să fiți cu toate pregătirile gata până diseară și o să vă puteți îngriji și de voi.


Horoscop 4 mai 2024 – Gemeni – Apare o invitație pe nepusă masă și dacă aveți cum, și nu supărați pe nimeni o să vă dați invitației și puteți ajunge chiar și prin țară pe undeva.
Horoscop 4 mai 2024 – Rac – Poate o să fiți voi cei care vă duceți în vizite la rude, deși preferați să fiți gazde, că sunteți ospitalieri din fire, dar poate de data asta plecați de acasă.


Horoscop 4 mai 2024 – Leu – O plecare pentru câteva zile ca să vă bucurați de sărbătorile pascale i-ar face fericiți și pe ai voștri și ar fi pentru voi o binemeritată vacanță.
Horoscop 4 mai 2024 – Fecioară – O să vă facă o surpriză acea persoană care vă spusese că nu poate ajunge la voi în noaptea de Înviere, dar ca prin minune o să vină și o să fiți împăcați sufletește.


Horoscop 4 mai 2024 – Balanță – De-abia așteptați noaptea de Înviere ca să alăturați de cei pe care-i iubiți și să refaceți atmosfera de bucurie în familie, că asta vă face fericiți.
Horoscop 4 mai 2024 – Scorpion – Se pare că au confirmat invitații c-or să sosească la timp la masa festivă și vă descurcați cu toate pregătirile până atunci, poate sunt comandate multe preparate.


Horoscop 4 mai 2024 – Săgetător – Se poate să vă treziți cu mai multă mâncare decât poate „duce” frigiderul c-or să mai aducă și musafirii, dar o să persiste impresia de bunăstare! E bine.
Horoscop 4 mai 2024 – Capricorn – O să primiți vești bune, poate vă invită prietenii pe undeva, zilele astea ca să profitați maxim de sărbătorile pascale pe care le-ați putut lega și cu 1 Mai.


Horoscop 4 mai 2024 – Vărsător – Se pare că sunteți încântați de noile amenajări interioare care să stârnească admirația musafirilor și pe care să-i cuceriți și cu cadourile pe care le-ați pregătit.
Horoscop 4 mai 2024 – Pești – Noutățile sunt la ordinea zilei! Vi se împlinesc acele vise arzătoare și viața voastră sentimentală va căpăta o nouă dimensiune. Poate urmează o căsătorie.