Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Mai 2021

Horoscop 4 mai, cu Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație sentimental.Horscop 4 mai, cu Neti Sandu. O să ne mobilizăm altfel, ca să obţinem maximum de profit, că ne-am odihnit şi am mai pus ordine-n gânduri.Vibraţia zilei este 4 şi o să facem treaba cu conştiinciozitate.


HOROSCOP 4 MAI 2021 BERBEC – Or să fie mai mulţi bani de luat, luna asta, şi o să aveţi o vacanţă acum, sau la vară, când vă hotărâţi. Vi se propune o activitate de grup şi veţi găsi varianta optimă ca să faceţi treabă şi fără să staţi grupaţi, ci în faţa calculatorului – şi să fie cu eficienţă, totuşi.
HOROSCOP 4 MAI 2021 TAUR – Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar ţine ocupaţi cu ceva care să v-asigure latura financiară. Se observă nişte bani care v-ar fi de mare folos să vă refaceţi proviziile din cămară, şi să puteţi face şi doi paşi pe-afară, dac-o fi şi-o fi.


HOROSCOP 4 MAI 2021 GEMENI – Poate vă-ntoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi, zilele-astea, şi vă apucaţi de treabă, că-i gata vacanţa. Poate primiţi veşti, confirmări din străinătate, că s-au semnat nişte acorduri, că v-aşteaptă să vă duceţi acolo, la un moment dat, cu treabă.
HOROSCOP 4 MAI 2021 RAC – Se poate să vă asociaţi cu nişte cunoscuţi ca să puneţi în practică o idee, să faceţi rost de bani şi să vă faceţi şi promovare. O să recuperaţi acei bani care-au stat ascunşi, şi-o să puteţi achita dările obligatorii, rate, facturi şi să vă mai rămână ceva şi de buzunar.


HOROSCOP 4 MAI 2021 LEU – Poate e un eveniment online la care aveţi de avansat o idee, vreo strategie şi o să se ţină cont de opiniile voastre. E cineva care nu vrea să vă piardă şi o să insiste să fiţi împreună, fie la treabă, fie ca să formaţi un cuplu, şi se pare că şi voi vă doriţi acelaşi lucru.
HOROSCOP 4 MAI 2021 FECIOARĂ – Poate mai aveţi de susţinut un examen, de dat un interviu online şi să încheiaţi o situaţie şcolară, profesională. E posibil să luaţi bani şi să aveţi de făcut aprovizionarea şi să vă străduiţi să nu rămâneţi pe zero, c-aveţi şi alte cheltuieli, din cele obligatorii.


HOROSCOP 4 MAI 2021 BALANŢĂ – Sufleteşte, pare să fie un reviriment pentru c-aţi mai schimbat şi unul şi celălalt câte ceva deranjant. O să rezolvaţi o problemă bancară, daţi telefoane, poate vă duceţi şi la sediu, dacă trebuie să luaţi o semnătură, ca să vi se aprobe un credit bancar.
HOROSCOP 4 MAI 2021 SCORPION – Cineva din trecutul sentimental vă cere încă o şansă şi n-o să renunţe cu una, cu două pentru că vă iubeşte. Poate reluaţi, în forţă, nişte negocieri şi o să vă menţineţi pe poziţii ca să vi se accepte condiţiile, că personalitatea vostră este foarte puternică.


HOROSCOP 4 MAI 2021 SĂGETĂTOR – O să vă caute cineva care simte un potenţial de relaţie şi o să vă scoată la cafea, să vă cunoaşteţi. Vi se face şi vouă o ofertă de lucru, e o adevărată provocare şi n-o să lăsaţi să vă roage de două ori, c-aveţi nevoie de un supliment salarial.
HOROSCOP 4 MAI 2021 CAPRICORN – Poate-aveți o rată consistenţă de care e musai să scăpaţi şi o să faceţi tot posibilul s-o achitaţi urgent. Se observă nişte bani şi o să faceţi plăți, dar mai puneţi şi ceva de-o parte, c-aţi tot cheltuit în ultima vreme şi s-a cam subţiat contul.


HOROSCOP 4 MAI 2021 VĂRSĂTOR – Poate v-aţi pus toate speranţele în cineva care e în sufletul vostru şi o să faceţi tot ce depinde de voi să fiţi împreună. Încă mai aveţi câte ceva de pus la punct prin casă, mici retuşuri, şi o să creaţi un spaţiu de lucru, de studiu, de relaxare, să vă simţiţi confortabil.
HOROSCOP 4 MAI 2021 PEŞTI – O să vă faceţi timp pentru viaţa de cuplu pentru că tot ies scântei c-aţi constatat o defazare care subminează relaţia. V-apucaţi serios de treabă c-or fi rămas nişte restanțe şi nu puteţi avansa la slujbă dacă nu faceţi eforturi susţinute – şi la şcoală la fel.