Horoscop  4 Mai 2019 May04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Mai 2019

Horoscop 4 mai 2019. Zodia care va avea parte de o revedere emoționantă.O zi destul de bună. O să aflăm nişte răspunsuri care să ne modifice oarecum parcursul, traiectoria unei relaţii şi o să ajungem cu bine la destinaţie. Vibraţia zilei este 4 şi e bine să ne asumăm şi nişte riscuri.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


BERBEC – O să scoateţi nişte bani din buzunar să-i luaţi cuiva un cadou dacă vă duceţi la o aniversare, la un botez, o nuntă, o casă nouă.Se poate să vă convingă nişte prieteni să vă duceţi la ei în alt oraş, deşi vă făcuserăţi alt program, pentru că vă simţiţi întotdeauna bine împreună şi vă e dor de ei.
TAUR – O să ocazionaţi o întâlnire ca să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa pe care o iubiţi, să luaţi o decizie.Un eveniment de ţinută la care o să luaţi parte, o fi o gală sau se căsătoresc nişte apropiaţi şi poate fi un moment în care să vă faceţi prieteni noi, un grup chiar.


GEMENI – Un musafir neanunţat, dar dacă v-aţi făcut deja program de ieşit pe-afară îl puteţi lua cu voi într-o aventură urbană, rurală.Se poate să apară cineva care să vă dea speranţe de viaţă frumoasă în doi şi să construiţi pas cu pas o relaţie care să devină mai consistentă din toamnă.
RAC – E posibil să vă duceţi la nişte rude care sărbătoresc un succes şi o să puneţi la cale şi nişte nunţi, botezuri, aniversări.Un răspuns afectiv din partea cuiva care-a lipsit o vreme, c-au fost nişte disensiuni între voi şi o să continuaţi relaţia cu şi mai multă pasiune.


LEU – Se poate să le fiţi de mare ajutor unor prieteni care se află la o răscruce de drumuri şi cu o vorbă bună şi suport financiar îi salvaţi.O agendă încărcată, vă-ntâlniţi cu prietenii, poate ieşiţi la o cafea şi cu un viitor partener de afaceri ca să vedeţi dacă puteţi lucra ceva împreună.
FECIOARĂ – O s-aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu cineva care să rămână alături de voi, cu condiţia să fiţi cât mai puţin critici.Se poate s-aveţi musafiri şi o să cheltuiţi nişte bani ca să se simtă toţi ai voştri bine, pregătiţi nişte delicatese, faceţi grătar, alegeţi voi variantă convenabilă.


BALANŢĂ – Poate ieşiţi la o plimbare în doi, cât mai departe de casă şi-o să reuşiţi să combateţi stresul, să vă remontaţi.E posibil să primiţi o invitaţie oficială la un eveniment monden şi o să vă-mprieteniți cu nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să tot aveţi motive să vă reîntâlniţi.
SCORPION – Poate vă invită cineva într-o staţiune de agrement, într-un parc de aventuri şi să vă distraţi să consumaţi adrenalina.O să-i puteţi împlini o dorinţă fiinţei iubite şi se poate să va-ntoarcă şi ea gestul, să vă exprimaţi fiecare cum simţiţi şi să fiţi, totuşi, la unison.


SĂGETĂTOR – O revedere emoţionantă, e cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o declare, mai rămâne să spuneţi ce gândiţi şi voi.Întâlnire de suflet şi o să-i spuneţi tot ce-aveţi pe inima fiinţei iubite, vă faceţi planuri şi de vacanţă, poate şi de căsătorie şi o să aflaţi ce gânduri are.
CAPRICORN – Aţi putea pregăti la repezeală un coş de picnic şi să daţi fuga la pădure, la malul mării sau în parc să vă bucuraţi de natură.Vă caută cineva care a rămas cu nişte nelămuriri şi o să puneţi punctul pe I să faceţi că relaţia să meargă mai departe, iar dacă nu se mai poate, atunci e momentul să-i puneţi capăt.


VĂRSĂTOR – Relaţia sentimentală prinde viaţă, se animă, dacă eraţi într-o pauză de relaţie poate apărea cineva şi să jonglaţi cu endorfinele.Se pare c-o să vă luaţi o revanşa, să vă achitaţi de o datorie faţă de nişte prieteni şi-i invitaţi la o masă în oraş sau într-o plimbare prin localităţile din jurul casei.
PEŞTI – Se-anunţă o seară specială, poate-ajungeți la nunta unor prieteni, e un eveniment la care-o să vină multă lume şi o să vă placă.Un dus-întors v-ar prinde bine, să revedeţi nişte oameni cu care-aveți ceva de făcut, de vorbit sau să vă distraţi, c-aţi muncit destul în ultima vreme.