Horoscop 4 Ianuarie 2024 Jan04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Ianuarie 2024

Horoscop 4 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Peștilor li se face o propunere de job, poate chiar și de funcție.Horoscop 4 ianuarie 2024 – prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ne bucurăm de suport din partea altora și nu o să mai ducem noi tot greul; o să ne eliberăm de toate apăsările.Vibratia zilei este 4 și familia are nevoie de noi, iar noi de ea, mai mult ca oricând.


Horoscop 4 ianuarie 2024 – BERBEC – Apare, în sfârșit, acel cineva care a zis că vine de Crăciun sau de Anul Nou și o să vedeți în ce stadiu se află relația voastră ca să știți cum stați.O să vă ia la întrebări un posibil partener de afaceri să spuneți în ce condiții ați prefera să se desfășoare colaborarea.
Horoscop 4 ianuarie 2024 – TAUR – O să vă treziți cu niște bani care au tot întârziat și o să planuiți o plecare pentru 2, 3 zile, în weekend, ca să vă bucurați de revederea unor oameni dragi.Poate acceptați invitația cuiva să porniți într-o plimbare prin țară, să treceți pe la niște prieteni care țin la voi și se vaită că le este dor de voi.


Horoscop 4 ianuarie 2024 – GEMENI – Se reglează situația financiară și o să vă puteți plimba sau să-i trimiteți pe copii în vacanță, într-o excursie, și să profitați, pe cât posibil, de zilele libere.O să treceți în revistă câteva proiecte care au fost, probabil, demarate în decembrie și să le atacați în forță.
Horoscop 4 ianuarie 2024 – RAC – Poate vă faceți timp de niște musafiri ca să vă vedeți și cu cei care n-au putut ajunge nici de Crăciun, nici de Anul Nou, și o să faceți pregătiri la mare artă.Vine cineva care face presiuni să vă vedeți mai des și dacă vă place persoana și se poate, o să vă faceți program comun.


Horoscop 4 ianuarie 2024 – LEU – Vă petreceți bună parte din timpul liber cu cei care sunt pe lungimea voastră de undă; câteva ore la dispoziție sau o zi întreagă plecați prin țară pe undeva.Se anunță un proiect nou-nouț la serviciu și o să puneți suflet că aveți nevoie să vă relansați pe firmament.
Horoscop 4 ianuarie 2024 – FECIOARA – Apar niște bani și oferte de lucru pe care le-ați tot amânat în decembrie – acum le-a venit și lor rândul, că sunt niște oameni care vor să lucrați împreună.Relația cu partenerul de cuplu devine și mai clară și o să știți dacă rămâne valabilă perspectiva căsătoriei sau nu.


Horoscop 4 ianuarie 2024 – BALANȚA – O invitație la un eveniment festiv și poate vor fi ecouri pozitive pentru voi; o să ieșiți mai des pe scena socială și o să vă descurcați frumos, o să fiți la loc de cinste.E cineva care s-o fi îndrăgostit de voi și dacă și voi sunteți în căutarea celui care să vă facă fericiți, o să fiți un cuplu stabil.
Horoscop 4 ianuarie 2024 – SCORPION – Se pare că o să intrați în vizorul șefilor și o să vi se ceară din ce în ce mai mult și chiar o să aveți resurse să munciți peste nivelul așteptărilor.Sunt niște chestiuni de familie care se cer rezolvate ca să faceți unele schimbări – obligatorii.


Horoscop 4 ianuarie 2024 – SĂGETĂTOR – O să începeți o viață nouă, poate pentru că o să plecați o vreme în alt oraș, în altă țară, fie ca să lucrați, fie că vă așteaptă viitorul partener de viață.Ofertele de lucru apar la tot pasul, dar sunteți selectivi și așteptați să dați marea lovitură în afaceri.
Horoscop 4 ianuarie 2024 – CAPRICORN – Se conturează o sumă de bani și o să vă faceți și acele cumpărături pe care nu ați mai apucat să le luați la sfârșitul anului ca să vă oferiți confortul mult visat.O energie suplimentară pe care o veți descărca la serviciu, iar pentru a scăpa de tensiuni, poate vă duceți la sală.


Horoscop 4 ianuarie 2024 – VARSATOR – Întrevedere cu cineva care vă interesează la o afacere particulară și o să vă asigurați că o să fiți mulțumiți și că nu o să vă solicite din cale-afară.Parcă vă este și mai ușor acum să reamenajați interiorul, să vă luați lucruri la preț convenabil, că vor fi reduceri.
Horoscop 4 ianuarie 2024 – PEȘTI – Vi se face o propunere de job, poate chiar și de funcție, și o să vă analizați posibilitățile să vedeți dacă vă încumetați să vă apucați de ceva cu responsabilități sau nu.Poate ați pus la cale o activitate, o preocupare de timp liber, ca să vă destindeți, că nu mai vreți să treceți prin oboseala de anul trecut.