Horoscop 4 Ianuarie 2022 Jan03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Ianuarie 2022

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Veste importantă pentru Lei.O zi de confirmari. Se poate să avem niste revelații și viața noastră să se schimbe mult – în bine – și să aibă de câștigat și cei din jurul nostru.Vibrația zilei este 4 și să spunem clar ce ne supără și ce ne dorim.


Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. BERBEC – Un adevăr iese la iveală, cineva își cere scuze și se dizolvă un conflict, o supărare și totul se poate repara, dar trebuie să fie deschidere și din partea voastră.
Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. TAUR – Se poate să dați o fugă prin țară, pe undeva, ca să revedeți o rudă, un prieten, dacă nu v-ați ocupat pâmă acum, sau vă duceți în weekend, asta în funcție și de ai voștri.


Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. GEMENI – E un grup care vrea să vă implice într-un proiect și o să fie ceva și incitant care să vă trezească la viață, dacă erați nefericiți la actualul loc de muncă.
Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. RAC – Comunicarea cu partenerul de cuplu intră într-o altă etapă și fiecare va încercă să fie empatic și să-i fie sprijin moral, celuilalt, pentru că iubire, slavă Domnului există.


Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. LEU – Vi se propune o funcție care vă flatează, dar e o responsabilitate foarte mare și vă trebuie curaj, nu glumă, să vă încumetați la o muncă atât de solicitantă.
Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. FECIOARĂ – Se pare că nu ați renunțat la ideea de a mai cumpăra ceva care să fie de maximă utilitate acasă și să fie și spre binele și confortul alor voștri.


Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. BALANȚĂ – O să aflați vești bune și o să vă schimbați, în sfârșit, părerea despre cineva care v-a greșit, dar nu intenționat, și se reglează frumos relația.
Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. SCORPION – Poate abia acum vi se dau banii promiși, vi se distribuie materialele promise și o să dați randament și mai bun la slujbă.


Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. SĂGETĂTOR – Aveți planuri mari, ambiții la fel de mari și o să găsiți și energia necesară să demarați un proiect pe care să-l duceți, cu bine, la bun sfârșit.
Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. CAPRICORN – Noutăți, reveniri la sentimente mai bune din partea unor persoane care se îndepărtaseră de voi la propriu, fie la figurat și o să vă vină inima la loc.


Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. VĂRSĂTOR – E posibil să luați acei bani pe care trebuia să-i luați de mai multă vreme și o să aveți de cheltuială, deși vă dăduserăți bugetul peste cap.
Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. PEȘTI – Vi se propune un job care v-ar aduce niște beneficii și dacă o să vă puteți desprinde fară regrete, de actualul, o să vă gândiți, la modul serios, la ofertă.