Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Decembrie 2020

Horoscop 4 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Taurii își fac planuri de căsătorie.Horoscop 4 decembrie 2020, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de şansele care ne ies în cale şi o să ne construim un alt viitor care să ţină pasul cu vremurile.Vibraţia zilei este 4 şi comunicarea o să se rezolve toate problemele.


HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 BERBEC – Poate plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână şi daţi telefoane să vă asiguraţi c-aveţi unde dormi şi ce mânca, să nu vă rataţi plimbarea.
HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 TAUR – Relaţia cu partenerul de suflet promite să fie şi mai caldă, afectuasă şi să vă gândiţi serios la căsătorie, pentru că vă vedeţi pentru restul vieţii împreună.


HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 GEMENI – Or să vă curteze nişte angajatori să bateți palma pentru o afacere care să vă propulseze în carieră şi s-ar putea să fiţi de acord – mai reluaţi subiectul în ianuarie.
HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 RAC – Se poate să luaţi bani şi să faceţi, deja, nişte cumpărături pentru moş Niculae şi pentru copii în general, c-au nevoie de tot felul de lucruri.


HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 LEU – Aţi putea lucra la ceva care să poate fi valorificat în perioada asta a sărbătorilor, poate vindeţi online şi o să faceţi rost de bani.
HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ – O să mai luaţi câte ceva pentru casă, poate din economiile pe care le-aţi strâns şi fie mai confortabil, o să puteţi şi lucra şi învaţă de-acasă.


HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ – Se observă rezultate favorabile la şcoală, poate aveţi de dat teste, examene, diferenţe, restanțe, şi ar avea de unde să vă meargă bine.
HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 SCORPION – O să vă recompuneţi starea de bine, poate pentru c-a apărut cineva care vă face inima să vibreze şi o să vedeţi în continuare unde o să ducă relaţia, că ea promite.


HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – Aveţi inspiraţie, sunteţi creativi, poate puneţi bazele unei colaborări şi o să mai faceţi un pas în cariera – vă pregătiţi poate pentru etapa de lucrat la serviciu, de ieşit la rampă
HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN – O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să faceţi rost de bani, să aveţi pentru sărbători, să le faceţi mici surprize alor voştri din banii de care dispuneţi.


HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – Poate organizaţi o strângere de fonduri, sau altceva care să vă ofere satisfacţii sufleteşti, şi găsiţi sponsorizare şi pentru cadourile unor copii.
HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 PEŞTI – O să puteţi face rost de bani mai mulţi, poate vindeţi ceva care costă mult şi strângeţi un capital. Atenţie însă , la drum, la volan şi la altele, ca să nu luaţi vreo amendă.