Horoscop 4 Decembrie 2016 Dec04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Decembrie 2016

Horoscop 4 decembrie 2016. Varsatorii primesc un cadou neasteptat, Berbecii fac planuri de nunta.O zi deosebita. Se vor ivi ocazii la tot pasul sa revedem buni prieteni, sa reparam acele relatii care s-au mai pierdut pe drum si sa ajungem acolo unde ne-am propus de o gramada de timp.Vibratia zilei este 4 si o s-avem grija de familie si de toti cei dragi.

Horoscop 2016 BERBEC – Va faceti planuri de locuit impreuna, de casatorie, si-o sa le vorbiti la o cafea, intr-un separeu la un restaurant.
Horoscop 2016 – TAUR Poate iesiti la o intrevedere de afaceri, sa tatonati terenul, sa vedeti cu cine puteti colabora, sa dati lovitura in afaceri!

Horoscop 2016 GEMENI – Poate luati niste produse la pret redus si scutiti niste bani pe care-i puteti folosi diseara cand o sa iesiti la plimbare.
Horoscop 2016 RAC – Se reuneste ca pe vremuri, un grup care e dispus sa va asimileze, sa desfasurati activitati care sa va insufle o stare de spirit cat se poate de buna.

Horoscop 2016 LEU – Intalnire la patru ace, poate vreti s-o dati gata pe fiinta iubita, ori poate vreti sa impresionati un intreg auditoriu
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate in cursul diminetii o sa va ocupati de treburi gospodaresti, iar dupa amiaza o sa iesiti la socializare pe la mondenitati.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa va scoata cineva la un suc, sa beti o cafea, sa aflati mai multe unul despre celalalt, poate iese de-aici o relatie.
Horoscop 2016 SCORPION – Intr-un cerc de prieteni ati putea face cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de afaceri, fie chiar si pe o perioada scurta de timp.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva alaturi de care puteti porni intr-o aventura….de-o viata chiar! Examinati cu atentie!
Horoscop 2016 CAPRICORN -vPoate-or sa treaca niste prieteni pe la voi, daca n-aveti chef de iesit din casa, desi nu s-ar spune, c-aveti energie de consumat la plimbare, la shoping.

Horoscop 2016 VARSATOR – Ati putea primi un cadou de la cineva care tine la voi si vrea s-aveti o relatie mai stransa, ori sa colaborati cumva, la cate ceva.
Horoscop 2016 PESTI – Se pune la cale un eveniment de familie fie de sarbatori, fie la inceputul anului si o sa discutati pe-ndelete sa va sincronizati la treaba.
Horoscop Azi 4 Decembrie 2016