Horoscop 4 August 2023 Aug04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 August 2023

Horoscop 4 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă probleme mai vechi și își recuperează banii.Horoscop 4 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O să ne ocupăm şi de casă şi de ai noştri şi de noi, ca să fie toată lumea mulţumită.Vibraţia zilei este 4 şi o să facem şi treaba, o să ne şi distrăm. Dacă plecăm la drum s-avem grijă la volan şi să respectăm regulile de circulaţie.


Horoscop 4 august 2023 – BERBEC – Voi puteţi da refresh pe toate planurile şi o să vă bucuraţi de câştiguri, atât în plan material, cât şi emoţional, c-o s-atingeţi, probabil, nişte performante.E posibil să apară ceva semnale de atenţionare în sfera sănătăţii şi să trebuiască să faceţi un control medical amănunţit.
Horoscop 4 august 2023 – TAUR – Se poate să vă apucaţi de o preocupare de timp liber, în care să-i implicaţi şi pe copii şi să aveţi un tonus fizic, mental de zile mari.Prietenii insistă să plecaţi într-o excursie şi deşi sunteţi mai comozi din fire o să vă urniţi din loc, totuşi.


Horoscop 4 august 2023 – GEMENI – O să vă gândiţi până luni, sau până vă-ntoarceţi din concediu, dacă să daţi curs unei colaborări, sau să mai amânaţi o lună ca să n-aveţi un program prea încărcat.Poate v-apucaţi de nişte lucrări în locuinţa şi chit că o să puneţi şi voi mâna la treabă, fie chemaţi o firmă tot o să coste.
Horoscop 4 august 2023 – RAC – Se poate s-aveţi un program încărcat şi doar cu mare greutate să plecaţi pe undeva, dar o să rezolvaţi cam tot ce v-aţi propus.Se poate s-aveţi nişte preocupări de grup care să vă destindă, să vă mai scoată puţin din carapace.


Horoscop 4 august 2023 – LEU – Aţi putea pleca pe undeva ca să schimbaţi aerul, peisajul, să vă croiţi un alt drum poate, fie pe linie profesională, fie personală, c-o fi cineva departe care vă iubeşte.Poate organizaţi o escapadă turistică la malul mării , sau la munte ca să mai uitaţi de oboseală şi de stres.
Horoscop 4 august 2023 – FECIOARĂ – O să staţi de vorbă cu nişte oameni de afaceri, investitori, care vor să vă coopteze într-un proiect de la care v-aţi alege cu nişte beneficii.Se rezolvă probleme mai vechi şi o să vă puteţi primi şi banii care-au stat prin conturile altora.


Horoscop 4 august 2023 – BALANŢA – O să fie ceva treabă şi pe la serviciu şi pe acasă, dar vă rămâne timp să ieşiţi la o plimbare, sau chiar să daţi o fugă prin împrejurimi, pe la rude, la prieteni.Se anunţă cineva în vizită şi o să vedeţi cu ce stare de spirit se prezintă fiinţă de la care aveţi mari aşteptări.
Horoscop 4 august 2023 – SCORPION – Se conturează un succes! O reuşită care să vă meargă la inimă, că a revenit la sentimente mai bune cineva care fusese supărat şi s-a putut trece peste.Se adună bani în cont poate pentru că o să mai aveţi colaborări, sau vindeţi ceva şi strângeţi un capital.


Horoscop 4 august 2023 – SĂGETĂTOR – V-aţi putea lansa într-o aventură profesională şi să începeţi şi nişte studii, vreo specializare şi să atingeţi un alt nivel salarial.Or să vină nişte bani în plus, dar sunt şi cheltuieli neprevăzute, cărora o să le faceţi faţă, nicio grijă.
Horoscop 4 august 2023 – CAPRICORN – O să vă luaţi şi voi o porţie de respiro şi să vă refaceţi forţele c-o s-o luaţi de la capăt cu proiecte noi ca să puneţi în practică ideile pe care le-aveţi de ceva timp.Se poate să aibă loc o întâlnire la capătul căreia o să ştiţi ce decizie să luaţi referitoare la viaţa de cuplu – poate urmează să vă căsătoriţi.


Horoscop 4 august 2023 – VĂRSĂTOR – O să recuperaţi nişte bani, dar nu fără intervenţii c-or fi nişte răi platnici pe acolo şi e bine să fiţi insistenţi.Se poate să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni care vă apreciază şi lucrurile or să vă iasă mai uşor
Horoscop 4 august 2023 – PEŞTI – Există o sursă de câştig de explorat şi poate intraţi într-un parteneriat ca să aveţi sprijin în ceilalţi coechipieri care or să ţină pasul cu voi.O să primiţi confirmarea de la nişte oameni care au putere de decizie şi or să vă dea ok-ul pentru un proiect.