Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 August 2022

Horoscop 4 august 2022 cu Neti Sandu. Zodia care va recupera niște bani.Horoscop 4 august 2022 cu Neti Sandu. Se anunță o zi lejeră. O să fim selectivi cu treburile, o să le alegem pe cele mai la îndemână ca să fim siguri că le rezolvăm, că nu dăm greș. Vibrația zilei este 4 și o să ne bucurăm de armonia din familie.


Horoscop 4 august 2022 – BERBEC – E bine să fiți cu băgare de seamă dacă vindeți sau cumpărați ceva scump, o casă, o mașină – verificați actele și banii, formula de plată, neapărat.E cineva cu care v-ați putea înțelege și mai bine dacă mai lăsați de la voi, să fiți flexibili.Apare cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine și se poate să începeți o frumoasă poveste de dragoste.
Horoscop 4 august 2022 – TAUR – Lucrurile din trecut revin spre a fi rezolvate și o să realizați ce a lipsit, de ce n-a mers relația și o să faceți completările necesare.O să vă bucurați de o vizită neașteptată și vă faceți planuri de o mini vacanță.Aveți niște frământări de care ați putea scapă dacă o să stați de vorbă cu persoana care vă tine ca pe ghimpi.


Horoscop 4 august 2022 – GEMENI – Vă puteți alege cu bani, în plus, dacă o să lucrați în particular, în măsură timpului disponibil, că poate mai aveți vreo colaborare și familia vă vrea și acasă.O să aveți ceva de spus în public, poate scrieți, poate faceți un video că să ajungă mesajul la publicul țintă.V-ați putea lua măcar 2 zile de cazare, dacă nu mai mult, și să vă duceți undeva la odihnă.
Horoscop 4 august 2022 – RAC – Vin bani și-or să pice la țanc, să mai plecați o tura pe undeva că să vă relaxați și să vă bucurați cu familia cu tot, să luați o porție de odihnă.Întrevedere cu cineva care vă propune o funcție, un titlu și dacă vă convin și responsabilitățile o să vă dați acceptul.O să vă mai ocupați și de voi să vă schimbați look-ul, să vă duceți la o sală de sport, de masaj, la piscină.


Horoscop 4 august 2022 – LEU – O să dați drumul proiectelor noi, poate și cu ajutorul unor apropiați și se anunță succes. E un spor salarial care vă prinde bine și o să vă puteți deplasa.O să puteți semna niște acte să vă deschidă niște uși, după ce ați stat multă vreme blocați într-un provizorat.Vi se propun niște colaborări sau poate chiar un job permanent care v-ar aduce câștiguri consistente
Horoscop 4 august 2022 – FECIOARĂ – Vin ceva bani din afaceri particulare, poate și partenerul de cuplu câștigă mai mult în perioada asta și o să vă cumpărați ce v-ați propus că există potențial financiar.Poate vi se cere să prelungiți un contract și dacă ați avut beneficii de pe urma lui chiar asta o să faceți. Dacă nu, nu.O să vă programați o ieșire cu prietenii că să mai ieșiți la aer curat, să căpătați inspirație.


Horoscop 4 august 2022 – BALANȚĂ – Se poate să întâlniți pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi și să formați un cuplu de toată frumusețea, că e an bun pentru parteneriat și pentru căsătorie.Apar niște cheltuieli care or să vă cam dea bugetul peste cap și s-ar putea să apelați la rezerve mai ales dacă plecați în vacanță.Vin de undeva niște bani, dar e posibil să fi uitat sau să nu fi știut despre o datorie față de cineva – ia vedeți.
Horoscop 4 august 2022 – SCORPION – E posibil să lichidați un conflict mai vechi și să se detensioneze atmosfera într-un parteneriat, fie de afaceri, fie de viață personală și să vă eliberați.O să aflați cine a pus paie pe foc într-un conflict și totul se încheie cu bine.Poate vă uniți forțele cu ale unor cunoscuți și puneți în practică un proiect care o să vă aducă popularitate și bani.


Horoscop 4 august 2022 – SĂGETĂTOR – O să vă recuperați niște bani, primiți și rezultatul unor analize medicale și o să urmați un tratament dacă e cazul, dar se poate să fiți și sănătoși tun.Vi se propune ceva nou de lucru, dar aveți o rezervă, o ezitare. Vă mai gândiți.O să atrageți atenția celor din breasla voastră prin ceva care v-ar putea crește cota valorică.
Horoscop 4 august 2022 – CAPRICORN – Vi se revelează un adevăr se fac niște mărturisiri și o să știți ce decizii să luați că ați traversat o perioadă de confuzie – acum, însă, se limpezesc lucrurile.Se poate să întâlniți pe cineva care să se simță atras de voi și să vă bucurați de o companie agreabilă.Vă puteți găsi și voi liniștea sufletească și să fiți fericiți c-o să întâlniți ființa iubită.


Horoscop 4 august 2022 – VĂRSĂTOR – Sunteți prinși cu multe treburi și n-o să vă lăsați până n-o să le dați de capăt c-o să mai aveți și niște zile de concediu și vreți să lăsați totul în ordine.Se poate să vă duceți la un interviu și să fiți pregătiți să luați startul într-o nouă aventură… profesională.O propunere de afaceri și se poate să vă intereseze c-aveți nevoie de bani și poate vă place și proiecturespectiv
Horoscop 4 august 2022 – PEȘTI – O să fie ceva de lucru în formula de grup și o să faceți un efort de adaptare, că lipsește sincronizarea – cu un pic de bunăvoință se rezolvă.Poate aveți de prezentat o lucrare și o să vă depășiți emoțiile ca să puteți face față situației.Se poate să vă lăsați antrenați într-o escapadă turistică și n-o să regretați că e în voi nevoia de aventură.