Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Aprilie 2024

Horoscop 4 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vin ceva bani de la serviciu pentru o zodie.Horoscop 4 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu provocări. E bine să fim pe faza, că în încercările noastre de a face lucruri de anvergură să fim pregătiți pentru orice, să stăm cu garda sus.Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă de ai noștri, să se simtă în siguranță.


Horoscop 4 aprilie 2024 – BERBEC – E animație, e mult de lucru, sunteți interpelați de diverse persoane care au nevoie de ceva de la voi și e bine să vă conservați energia să vă ajungă pentru toate treburile.Se poate să primiți vreo atenționare că e vreo problemă de sănătate și e bine să faceți o programare la medic, un consult.
Horoscop 4 aprilie 2024 – TAUR – O să fiți cooptați în diferite activități care să vă ajute să descărcați tensiunile și să luați și bani, chiar dacă sunt preocupări deconectante, poate o să fiți plătiți pentru ce faceți.Se poate să luați niște bani din urmă și să faceți unele achiziții pentru sărbători, poate o cazare pe undeva, într-o stațiune de agrement.


Horoscop 4 aprilie 2024 – GEMENI – Se poate să puneți în practică o idee mai veche și să vă asigurați banii de care aveți nevoie, ca să nu duceți lipsă de nimic.O reușită în plan profesional și o să vă luptați în continuare, mai abitir, ca să fiți number one, că o să fie un an special pentru voi.
Horoscop 4 aprilie 2024 – RAC – Vi se recunosc, în sfârșit, niște merite, poate recuperați și niște bani pe care nu i-ați primit la timp și o să fiți gata pregătiți pentru noi responsabilități.Vă caută cineva care vrea să ieșiți în weekend pe undeva, că ați fi rămas datori cuiva cu o plecare în excursie cu prietenii.


Horoscop 4 aprilie 2024 – LEU – Întâlnirea cu cineva care vă apreciază vă poate aduce o ofertă de afaceri și o să începeți să căutați sponsori care să vă finanțeze proiectul.O ieșire la cafea v-ar ajuta să dați de capăt unei chestiuni de ordin sentimental să puteți continua relația.
Horoscop 4 aprilie 2024 – FECIOARĂ – O invitație în țară, în străinătate și o să aveți posibilitatea să vă luați câteva zile libere de 1 mai, de Paște, ca să vă bucurați de revederea unor oameni dragi.O să primiți niște confirmări că vi s-au aprobat niște cereri și o să vi se deschidă niște uși.


Horoscop 4 aprilie 2024 – BALANȚĂ – Cineva de care v-a fost dor revine și o să vă evaluați și voi sentimentele să știți dacă, într-adevăr, vreți să rămâneți împreună, dacă s-a schimbat în bine, persoana.Vin ceva bani de la serviciu și o să faceți cumpărături, pentru festinul de Paște, dar poate e o alergătură după cadouri.
Horoscop 4 aprilie 2024 – SCORPION – Se poate să vi se reproșeze șefii câte ceva și să remediați pe ici pe colo ce n-a fost făcut cum trebuie, să fie totul fără cusur, la un standard ridicat.Un control medical v-ar prinde bine și v-ar ajuta să vă mențineți o sănătate de fier.


Horoscop 4 aprilie 2024 – SĂGETĂTOR – O să mai faceți probabil, niște investiții în locuință și o să angajați o firmă să se ocupe de curățenia generală, că poate o să aveți musafiri de soi, în curând.E posibil să vină niște recompense de la serviciu și să primiți și o nouă ofertă de proiect care să vă aducă un salariu mai bun.
Horoscop 4 aprilie 2024 – CAPRICORN – Sunt de făcut niște plăți și o să vă achitați de toate obligațiile financiare ca să vă puteți vedea, liniștiți, de cheltuielile de sărbători, să cumpărați tot ce v-ați propus.Poate ar fi cazul să-i somați cumva, pe cei care vă datorează bani să vi-i dea ca să aveți și voi acum, în perioada sărbătorilor.


Horoscop 4 aprilie 2024 – VĂRSĂTOR – E cineva care vă întinde o mână de ajutor și o să vă eliberați de o povară, că erau prea multe lucruri de care trebuia să vă ocupați.Au rămas niște lucruri nespuse, ori poate ați ascuns un adevăr și relația de cuplu are de suferit. Poate faceți o confesiune.
Horoscop 4 aprilie 2024 – PEȘTI – Poate ați tot amânat plata unor datorii și e posibil să încasați o suprataxare și ar fi păcat, mai bine achitați tot ca să rămâneți “curați” de sărbători.Un proiect nou la orizont, dar e momentul să lichidați restanțele ca să nu vă încurce la treabă. E momentul sa lichidați restanțele ca sa nu va incurce la treabă.