Horoscop  4 Aprilie 2019 Apr04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Aprilie 2019

Horoscop 4 aprilie 2019. Cine pune capăt singurătății și cine are șanse să se căsătorească.Horoscop 4 aprilie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. O să ne respectăm starea de spirit şi-o să facem ce simţim, şi-o să ne pese şi de cei din jurul nostru, ca să fie o atmosferă armonioasă.Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont şi de ai noştri.


(BERBEC) – Se poate să primiţi un accept la un job, o şcoală, să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi să luaţi o diplomă. Sunteţi capabili de lucruri măreţe, şi o să vă încumetaţi să atacaţi noi domenii de interes, să fiţi receptivi la ce e nou şi să daţi drumul proiectelor noi.
(TAUR) – Vă mai gândiţi dacă să intraţi într-o combinaţie partenerială sau să păstraţi timpul liber pentru voi şi familie. Poate vă reuniţi într-o formulă de grup şi vă dedicaţi unei activităţi care să vă aducă un surplus financiar, să aveţi pentru cadourile de Paşte.


(GEMENI) – Poate-o să ieşiţi câteva zile la rând la diverse evenimente mondene şi o să v-alegti cu prieteni şi cunoştinţe noi. Se poate să negociaţi un contract şi să vă treziţi ca se-aduna bani, poate şi pentru că o să vi se mărească salariul.
(RAC) – Se pare c-aveţi nişte acte de semnat la notar şi o să coste toată distracţia asta, dar ştiaţi probabil şi v-aţi pregătit. Sunt ceva probleme care vă răscolesc, sufleteşte, şi e bine să aveţi o discuţie cu partenerul de cuplu ca să stingeţi conflictele mocnite, să fie şi la voi armonie.


(LEU) – E cineva care vrea să vă-ncercați şansele de a fi împreună într-o căsnicie şi o să fiţi sinceri şi-o să-i spuneţi ce simţiţi. O să aflaţi dacă v-a fost aprobată o mărire de salariu, un transfer dintr-o grupă în alta la şcoală, sau în alt segment de lucru la serviciu – şi schimbaţi macazul.
(FECIOARĂ) – O să vă acomodaţi în nouă relaţie şi-o să vă puteţi şi căsători dacă sunteţi pregătiţi pentru aşa ceva. Încă mai puteţi obţine banii pentru care v-aţi zbătut luna trecută şi o să vă cumpăraţi ce-aveţi pe lista de urgențe, că vine Paştele şi nu vreţi să vă prindă nepregătiţi.


(BALANŢA) – Poate-l convingeţi pe partenerul de cuplu să vă mutaţi, să vindeţi casa, şi să vă interesaţi de altă locuinţa. Se va perfecta acea situaţie legată de o plecare şi dacă are legătură cu serviciul o să faceţi tot ce depinde de voi să lăsaţi lucrurile în ordine acasă.
(SCORPION) – În relaţia de cuplu apar noutăţi de bun augur şi poate puneţi capăt singurătăţii, sau unei separări temporare. E posibil luaţi nişte bani şi să acoperiţi cheltuielile de moment, după care mai vedeţi ce faceţi cu o taxă, un impozit care mai pot fi amânate.


(SĂGETĂTOR) – E posibil să vă invite nişte prieteni în alt oraş şi să vă faceţi timp pentru o plimbare, să mai schimbaţi puţin mediul. Se poate să acceptaţi o nouă provocare profesională şi să ridicaţi şi mai sus stacheta, să atingeţi un alt nivel pe scenă socială, pentru că e anul vostru special.
(CAPRICORN) – O să fiţi mai comunicativi, poate o să ieşiţi cu grupul de prieteni şi o să aveţi preocupări comune şi-o să vă mai dezmorţiţi sufleteşte. Poate reluaţi nişte negocieri pe marginea unui contract şi în mod subtil o să vă impuneţi dorinţele ca să lucraţi şi de plăcere, dar să fiţi mulţumiţi şi de banii pe care-i veţi primi.


(VĂRSĂTOR) – Cineva care vede în voi o persoană de încredere pentru o relaţie de cuplu serioasă vă caută şi poate o să fiţi pe acceasi lungime de undă. Poate mai luaţi nişte bani din urmă şi o să aveţi cât trebuie pentru o plecare de Paşte pe undeva, în vizită la rude, la prieteni să vă bucuraţi de sărbătoare.
(PEŞTI) – Vă scoate cineva la o cafea, poate o să vedeţi un spectacol, e ceva care o să vă-ncânte. Are de unde s-a apară o promovare la serviciu şi o să obţineţi alt statut, se vor schimbe multe şi o să vă străduiţi să rămâneţi în top, dacă tot v-a dus acolo o conjunctură anume.