Horoscop 31 Martie 2024 Mar30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 31 Martie 2024

Horoscop 31 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate trezi cu niște bani în cont.Horoscop 31 martie 2024 cu Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să spunem ce ne dorim și ce nu, ce suntem dispuși să facem pentru alții și ce nu, ca lucrurile să fie clare.Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă de ai noștri, să se simtă ocrotiți.


Horoscop 31 martie 2024 – Berbec – Vine cineva care vă scoate la plimbare, dacă nu v-ați făcut alt program și poate are ceva important să vă spună, legat de relația voastră.O să aflați cui îi pasă de voi că o să primiți ceva în dar și viața voastră sentimentală poate lua o turnură fericită.
Horoscop 31 martie 2024 – Taur – O să răscoliți pe la fondurile de rezervă ca să luați câte ceva pentru ai voștri, sau să dați o fugă prin împrejurimi pe la rude, la prieteni, la vreun party.Se poate să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și să construiți o relație frumoasă.


Horoscop 31 martie 2024 – Gemeni – Poate fi o zi specială pentru voi, în care să faceți cunoștință cu cineva care să vă însoțească în viață și să vă meargă bine în relație.O să dați curs unei invitații să plecați pe undeva, poate e o cununie religioasă, oricum, e un eveniment festiv.
Horoscop 31 martie 2024 – Rac – Se poate să vă achitați de o obligație morală, să-i duceți pe ai voștri, pe niște rude pe afară, la plimbare, la un spectacol, sau e ziua cuiva de naștere și e bine să fiți cu toții de față.O să vă descurcați cu banii dacă vreți să dați o fugă pe undeva prin țară, să-i faceți o surpriză cuiva la care țineți.


Horoscop 31 martie 2024 – Leu – Poate dați o petrecere chiar și în cadru restrâns că ați găsit ceva de lucru, sau poate ați luat un examen și o să-i vreți pe prieteni pe lângă voi cu o astfel de ocazie.Într-un cerc de prieteni e cineva care o să vă atragă atenția și o să vă bucurați de o comunicare cu care n-ați fost obișnuiți – foarte bună.
Horoscop 31 martie 2024 – Fecioară – O să strângeți relațiile cu rudele apropiate și puneți la cale și următoarele evenimente de familie: o nuntă, un botez, o aniversare, o mutare în casă nouă, le treceți, acolo, în agendă.Vă invită cineva la o masă festivă și o să vă duceți dacă n-ați promis altcuiva că-i faceți o vizită.


Horoscop 31 martie 2024 – Balanță – O să tot primiți invitații pe la evenimente și o să vă împărțiți timpul să vă ajungă să le bifati pe toate, dacă se poate – că sete de mondenități aveți.Se poate să vi se ivească cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și să vă răscolească un trecut cu care încă nu v-ați împăcat.
Horoscop 31 martie 2024 – Scorpion – Întrevedere cu cineva care s-ar putea să joace un rol important pe plan profesional și să puneți bazele unei colaborări, poate fi un parteneriat de afaceri.O să aveți grijă de familie, îi scoateți pe ai voștri la plimbare și vă oferiți și vouă o recreație că ați muncit destul.


Horoscop 31 martie 2024 – Săgetător – O ieșire la o cină în doi v-ar ajuta să aflați încotro se îndreaptă relația voastră și o să poată fi vorba și despre căsătorie până la sfârșitul anului.Poate mai dați o raită și pe la magazine, dacă ieșiți pe afară și să vedeți ce ați mai putea cumpăra, pentru interiorul locuinței.
Horoscop 31 martie 2024 – Capricorn – Se poate să vă treziți cu niște bani în cont dintr-o datorie mai veche și să aveți și voi cu ce să dați o raită pe afară, poate îi scoateți pe ai voștri la masă.Se poate să vi se mulțumească pentru felul în care ați muncit și să primiți o recompensă, un premiu, o funcție. Detalii mâine.


Horoscop 31 martie 2024 – Vărsător – Poate vă invită cineva să petreceți sărbătorile împreună, în altă țară, poate, sau în altă localitate din țară și o să va facă bine să mai schimbați peisajul. Vă gândiți.O să vă mobilizați ușor să porniți în villegiatură, să le faceți o vizită unor prieteni care vă cheamă la un pahar de vorbă și chef să vă duceți aveți parcă.
Horoscop 31 martie 2024 – Pești – Vă invită cineva la o aniversare, e un moment festiv care o să vă pună față în față cu oameni care v-au lipsit și o să consolidați relațiile.O să fie o regăsire în plan sentimental, o să petreceți mai mult timp liber cu partenerul de cuplu în afara casei.