Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 31 Mai 2021

Horoscop 31 Mai 2021, cu Neti Sandu. Vărsătorii trebuie să dea un verdict sentimental.Horoscop 31 Mai 2021, cu Neti Sandu. Luna Plină, cu rezolvări. O s-avem energie, determinare să ne eliberăm de poverile trecutului şi să ne contruim, frumos, viitorul. Pentru că depinde de noi.


Horoscop 31 Mai 2021 BERBEC – Poate faceţi cumva să reluaţi o activitate în care eraţi implicaţi mai mulţi, şi fraţi, surori, nepoţi, c-o să vă prindă bine. Poate v-apucaţi singuri de o zugrăveală, de reparat câte ceva pe-acasă şi de înlocuit lucrurile care s-au stricat de-alungul timpului şi să vă puneţi casa la punct.
Horoscop 31 Mai 2021 TAUR – Poate aveţi de prezentat o lucrare, de predat un proiect, ori susţineţi un interviu online pentru ţara, ori străinătate. Se poate să lucraţi la ceva în paralel cu serviciul şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar, ca să puteţi da o fugă la mare, la munte, dacă o să se poată.


Horoscop 31 Mai 2021 GEMENI – O să vi se spună ce-ar trebui să faceţi ca să meargă şi mai bine o relaţie, să ajungeţi şi la căsătorie până la sfârşitul anului. O să vă puteţi cere drepturile şi să primiţi şi banii cuveniţi, pe lângă alte lucruri care v-au fost înstrăinate şi puteţi obţine şi custodia unui copil.
Horoscop 31 Mai 2021 RAC – Se poate să alegeţi o destinaţie de vacanţă, daţi telefoane, vedeţi care sunt condiţiile şi dacă vă convin – şi ca preţ. Poate vă găsiţi ceva de lucru şi o să vă suplimentaţi veniturile, pare să fie acel surplus financiar care să vă salveze dintr-o încurcătură de moment.


Horoscop 31 Mai 2021 LEU – Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie mai are ceva de adăugat şi o să vedeţi dacă v-atinge pe undeva ce spune. O să vă calculaţi banii să ştiţi dacă v-ajung pentru o investiţie şi să faceţi pasul – c-o fi o conjunctură prielnică şi e de profitat.
Horoscop 31 Mai 2021 FECIOARĂ – E bine să nu luaţi încă o decizie referitoare la relaţia de cuplu c-or să se mai schimbe datele problemei. Poate-o s-aveţi câştig de cauză la tribunal, sau în cazul unei dispute colegiale, la slujbă şi o să lucraţi pe culoarul vostru, fără să vă mai deranjeze nimeni.


Horoscop 31 Mai 2021 BALANŢA – Poate va trebui să faceţi un drum ca să rezolvaţi o chestiune sentimentală – să ştiţi dacă mai aveţi un viitor împreună cu cineva. Or să vină de undeva nişte bani şi poate vă permiteţi o ieşire la sfârşit de săptămână, acolo unde v-au rugat copiii, şi o să fie o gură de aer pentru voi toţi.
Horoscop 31 Mai 2021 SCORPION – E posibil să apară cheltuieli neprevăzute şi să vă descurcaţi, totuşi, cu banii c-oti fi avut ceva pus de-o parte. Se pare c-o să vă parvină şi acei bani pe care i-aţi cerut acum vreo două luni, dar nu erau fonduri la vremea respectivă şi or fi intrat de undeva.


Horoscop 31 Mai 2021 SĂGETĂTOR – O să vă gândiţi de două ori înainte de a relua o poveste de dragoste ca trebuie cântărită bine de tot situaţia. E posibil să faceţi o schimbare radicală şi să-ncepeți ceva pe cont propriu care să vă aducă satisfacţii morale, materiale şi să fie un plus de prestigiu.
Horoscop 31 Mai 2021 CAPRICORN – Se poate să duceţi maşina în servis să vi se spună dacă mai poate fi salvată, sau trebuie să vă luaţi alta. Se poate să-ncepeti o specializare şi să vă mai rămână timp şi pentru alte activităţi, ca să lichidaţi nişte probleme mai vechi şi să daţi drumul şi altora noi.


Horoscop 31 Mai 2021 VĂRSĂTOR – Vi se mai acordă un timp de gândire până să daţi un răspuns referitor la o relaţie sentimentală – după 25 iunie o să daţi verdictul. Poate semnaţi un contract avantajos şi o să fie mult de muncă, dar poate că nu pe termen lung, ci o fi probabil un sezon, şi tot e ceva.
Horoscop 31 Mai 2021 PEŞTI – Poate vă luaţi nişte ustensile care să v-ajute la muncă în gospodărie şi să vă mai rămână timp şi de odihnă. O s-aveţi curaj să vă lansaţi cu un proiect care va face senzaţie, poate o fi ceva la care visaţi de multă vreme şi abia acum căpăta contur.