Horoscop  31 Mai 2019 May31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 31 Mai 2019

HOROSCOP 31 MAI 2019. Scorpionii își pot reface viața sentimentală.OROSCOP 31 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O să-ncercăm, pe cât posibil, să rezolvăm orice lucru cu vorbă bună, să ni-i apropiem pe cei care au luat distanță față de noi şi să fim o echipă.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


HOROSCOP 31 MAI 2019 BERBEC – O să vă caute cineva care vrea să petreceţi o seară în doi, poate e de vorbit ceva între patru ochi ca să vă salvaţi relaţia sentimentală. O să luaţi note bune, calificative de top şi o să treceţi la alt nivel la şcoală – poate primiţi recomandări pentru o formă superioară de învăţământ.
HOROSCOP 31 MAI 2019 TAUR – O să alegeţi o variantă de relaxare, vă duceţi la masaj şi la SPA, la mare sau la o piscină, ori faceţi altceva ca să vă destindeţi. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare majoră, să vă duceţi la alt serviciu, să plecaţi din ţară, să vă căsătoriţi, să faceţi ceva la care nici voi nu v-aţi fi aşteptat.


HOROSCOP 31 MAI 2019 GEMENI – Se poate să ieşiţi la un eveniment monden, să legaţi acolo noi prietenii şi să vă lansaţi în activităţi sociale de anvergură. Apar oportunităţi în sfera profesională şi o s-aveţi timp să analizaţi ce e convenabil şi ce nu, ca să nu alegeţi la-ntâmplare, să nu va irosiţi energia.
HOROSCOP 31 MAI 2019 RAC – O să le fiţi de ajutor unor oameni care pun la cale o petrecere cu lume multă şi au nevoie de tot felul de lucruri de la voi. Se poate să faceţi rost de bani şi să vă ocupaţi de reparaţia casei ori a maşinii, aveţi lucruri serioase de pus la punct şi o să vă-ncadrați în buget.


HOROSCOP 31 MAI 2019 LEU – O să treacă diseară cineva pe la voi şi o să vă prindă bine să schimbaţi impresii, să vă faceţi planuri de ieşire pe undeva la sfârşitul săptămânii. O surpriză în sfera profesională şi vin şi bani dacă puneţi flerul în funcţiune, să faceţi o selecţie riguroasă a proiectelor ca să ajungeţi în top.
HOROSCOP 31 MAI 2019 FECIOARĂ – O întâlnire cu cineva care vrea să formaţi un cuplu şi o să vă daţi seama dacă rezonaţi sufleteşte sau nu. Se pare că veţi beneficia de nişte facilităţi care or să vă facă munca mai uşoară la serviciu şi o să câştigaţi banii de care-aveti nevoie, să nu trebuiască să vă-mprumutați.


HOROSCOP 31 MAI 2019 BALANŢA – O veste bună, o prezenţă plăcută, o şansă de a fi împreună cu cineva care să fie în stilul vostru. Puteţi semna un contract sau să-l prelungiţi pe cel existent şi să fiţi încântaţi de un surplus financiar, oricât de mic ar fi – pare să fie avantajos.
HOROSCOP 31 MAI 2019 SCORPION – O să vă puteţi reface viaţa sentimentală, de cuplu, o prietenie, o relaţie partenerială, ceva care se pierduse pe drum. Veţi depune probabil nişte eforturi suplimentare să colaboraţi cu şefii, pentru că vreţi să le câştigaţi încrederea, să vă numească în posturi cheie.


HOROSCOP 31 MAI 2019 SĂGETĂTOR – O să vă invite cineva într-o escapadă turistică, să vă cunoaşteţi mai bine, c-oți fi la începutul unei relaţii. O să vă consultaţi cu nişte oameni care vor să pună umărul la un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi o să vă sincronizaţi, o s-aveţi succes.
HOROSCOP 31 MAI 2019 CAPRICORN – E posibil să obţineţi, după lungi insistente la şefi, o mărire de salariu, vreun bonus, o primă, luna asta măcar, dacă nu a la longue. Se pare c-o să-i daţi de capăt unei chestiuni legate de un contract şi o să vă intraţi în drepturi, o să fie o desfăşurare de forțe ca să obţineţi tot ce-i al vostru.


HOROSCOP 31 MAI 2019 VĂRSĂTOR – O invitaţie la un eveniment festiv, pot fi chiar mai multe şi care să se desfăşoare şi în week-end şi s-aveţi o perioadă încărcată din punctul ăsta de vedere. Poate-aveti gânduri mari cu casa, s-o schimbaţi, s-o zugrăviţi, să vă mutaţi cu chirie până terminaţi toate lucrările şi o să vă descurcaţi, c-or să vă mai ajute şi apropiaţii.
HOROSCOP 31 MAI 2019 PEŞTI – E un an bun de carieră şi poate nu rataţi concursurile pentru un post bun, să urcaţi şi voi în clasament, să căpătaţi un titlu. Se-anunţă o sumă de bani care v-ar asigura deplasarea spre o staţiune turistică dacă vreţi să le faceţi o surpriză plăcută alor voştri, să uitaţi de griji şi stres, în general.